Yrttileivitetyt pihvit ja valkopapusalaatti
Nuorta nautaa, yrttejä ja valkopapusalaattia.
Nuorta nautaa, yrttejä ja valkopapusalaattia.
Yrteissä pyöritellyt pihvit ja valkopapusalaatti
Huuhtele pavut ja liota niitä runsaassa vedessä 8 tuntia. Keitä papuja 35 minuuttia, jäähdytä. Silppua yrtit.
Puolita tomaatit. Sekoita pavut, tomaatit, viidesosa yrteistä, rypsiöljy, etikka, silputtu valkosipuli ja juustoraaste.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Hiero pihveihin öljyä, mausta ne suolalla ja pippurilla ja paista hetki kuumassa pannussa molemmin puolin, hauduta miedommalla lämmöllä haluamaasi kypsyysasteeseen. Painamalla pintaa sormella tunnistat kypsyysasteen: Pehmeä pihvi on sisältä raaka, mediumkypsä tuntuu joustinpatjalta.
Anna pihvien vetäytyä hetki foliossa. Silppua sillä aikaa yrtit. Kierittele pihvit yrttisilpussa. Tarjoa papusalaatin kera.