Yrttileivitetyt pihvit ja valkopapusalaatti

9 tuntia
430 kcal

Nuorta nautaa, yrttejä ja valkopapusalaattia.

Yrteissä pyöritellyt pihvit ja valkopapusalaatti

Yrttileivitetyt pihvit ja valkopapusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 50 g valkoisia papuja (kuivapaino; vastaa 200 g liotettuna ja keitettynä)
  • ½ ruukullinen basilikaa
  • ½ ruukullinen sileälehtistä persiljaa
  • ½ ruukullinen minttua
  • 300 g punaisia ja/tai keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ valkosipulin kynsi
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 2 (vasikan)pihviä à 150 g
  • 2 tl kylmäpuristettua oliiviöljyä, merisuolaa, mustapippuria

Valmistus

  • Huuhtele pavut ja liota niitä runsaassa vedessä 8 tuntia. Keitä papuja 35 minuuttia, jäähdytä. Silppua yrtit.

  • Puolita tomaatit. Sekoita pavut, tomaatit, viidesosa yrteistä, rypsiöljy, etikka, silputtu valkosipuli ja juustoraaste.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Hiero pihveihin öljyä, mausta ne suolalla ja pippurilla ja paista hetki kuumassa pannussa molemmin puolin, hauduta miedommalla lämmöllä haluamaasi kypsyysasteeseen. Painamalla pintaa sormella tunnistat kypsyysasteen: Pehmeä pihvi on sisältä raaka, mediumkypsä tuntuu joustinpatjalta.

  • Anna pihvien vetäytyä hetki foliossa. Silppua sillä aikaa yrtit. Kierittele pihvit yrttisilpussa. Tarjoa papusalaatin kera.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background