Yrttileivitetyt pihvit ja valkopapusalaatti

9 tuntia
430 kcal

Nuorta nautaa, yrttejä ja valkopapusalaattia.

Yrteissä pyöritellyt pihvit ja valkopapusalaatti

Yrttileivitetyt pihvit ja valkopapusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 50 g valkoisia papuja (kuivapaino; vastaa 200 g liotettuna ja keitettynä)
  • ½ ruukullinen basilikaa
  • ½ ruukullinen sileälehtistä persiljaa
  • ½ ruukullinen minttua
  • 300 g punaisia ja/tai keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • ½ rkl valkoviinietikkaa
  • ½ valkosipulin kynsi
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 2 (vasikan)pihviä à 150 g
  • 2 tl kylmäpuristettua oliiviöljyä, merisuolaa, mustapippuria

Valmistus

  • Huuhtele pavut ja liota niitä runsaassa vedessä 8 tuntia. Keitä papuja 35 minuuttia, jäähdytä. Silppua yrtit.

  • Puolita tomaatit. Sekoita pavut, tomaatit, viidesosa yrteistä, rypsiöljy, etikka, silputtu valkosipuli ja juustoraaste.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Hiero pihveihin öljyä, mausta ne suolalla ja pippurilla ja paista hetki kuumassa pannussa molemmin puolin, hauduta miedommalla lämmöllä haluamaasi kypsyysasteeseen. Painamalla pintaa sormella tunnistat kypsyysasteen: Pehmeä pihvi on sisältä raaka, mediumkypsä tuntuu joustinpatjalta.

  • Anna pihvien vetäytyä hetki foliossa. Silppua sillä aikaa yrtit. Kierittele pihvit yrttisilpussa. Tarjoa papusalaatin kera.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background