Leikkaa punakaali ja kuorittu punasipuli mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi.
Sekoita hienonnettu persilja suikaleiden joukkoon.
Sekoita keskenäänv omenaviinietikka, dijoninsinappi, hunaja ja oliiviöljy. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
Sekoita kastike salaatin joukkoon.
Kuori juuripersiljat tai palsternakat ja leikkaa ne pitkiksi tangoiksi.
Sekoita oliiviöljy juurestankojen joukkoon ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Levitä juurestangot leivinpaperin päälle pellille ja paista niitä 200-asteisessa uunissa 20 min.
Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Ota appelsiineista valuva mehu talteen ja kaada se salaatin joukkoon.
Paahda mantelit kuivassa pannussa ja anna niiden jäähtyä.
Levitä juurestangot, appelsiininlohkot ja mantelit punakaalisalaatin päälle. Tarjoa salaatti leivän kanssa.