Punajuurisalaatti

30 minuuttia
422 kcal

Maukas, värikäs alkuruoka tai lisuke.

Punajuurisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 personer

Valmistusaineet

  • 1 iso punajuuri (n. 250 g)
  • 1 raidallinen punajuuri
  • 50 g hasselpähkinöitä
  • 1 tl pähkinäöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 6 sitruunatimjamin oksaa
  • suolaa, mustapippuria

Lisäksi

  • Täysjyväleipää

Valmistus

  • Kuori punajuuri ja lohko se. Keitä palaset kevyesti suolatussa vedessä.

  • Soseuta punajuuri keitinvesitilkan kanssa, lisää joukkoon hieman etikkaa, suolaa ja pippuria.

  • Levitä sose lautasille. Rouhi tai raasta pähkinät. Kuori raidallinen punajuuri ja tee siitä lastuja perunankuorimaveitsellä.

  • Ripottele sosepedille timjamia ja pähkinärouhetta, ja asettele lastut päälle.

  • Pirskottele pinnalle etikkaa ja öljyä, mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Tarjoa alkuruokana tai lisukkeena.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background