Terveellisiä reseptejä Päivällinen Lehtikaali... Lehtikaalisalaatti ja kylmäsavulohta 15 minuuttia 394 kcal Täyttävä annos kylmäsavulohta, fenkolia, sharonia, kaalia ja vadelma-limettikastiketta. Teksti: KUNTOPLUS 13. tammikuuta 2014 Kylmäsavulohta ja kaalisalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos Salaatti 160 g kylmäsavulohta 24 g pistaasipähkinöitä ½ sharon-hedelmää 200 g lehtikaalia (punaista tai vihreää) 1 fenkolia Korianteria koristeeksi Kastike 120 g vadelmia ½ luomulimetin kuori ja mehu 1 rkl oliiviöljyä 2 tl vaaleaa balsamiviinietikkaa Ripaus steviaa Ripaus merisuolaa Valmistus Leikkaa kaali ja fenkoli mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Paloittele sharon. Soseuta vadelmat kastikkeeseen, lisää muut aineet ja sekoita hyvin. Annostele salaatti tarjolle. Kaali