Lehtikaalisalaatti ja kylmäsavulohta

15 minuuttia
394 kcal

Täyttävä annos kylmäsavulohta, fenkolia, sharonia, kaalia ja vadelma-limettikastiketta.

Kylmäsavulohta ja kaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

Salaatti

  • 160 g kylmäsavulohta
  • 24 g pistaasipähkinöitä
  • ½ sharon-hedelmää
  • 200 g lehtikaalia (punaista tai vihreää)
  • 1 fenkolia
  • Korianteria koristeeksi

Kastike

  • 120 g vadelmia
  • ½ luomulimetin kuori ja mehu
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl vaaleaa balsamiviinietikkaa
  • Ripaus steviaa
  • Ripaus merisuolaa

Valmistus

  • Leikkaa kaali ja fenkoli mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Paloittele sharon.

  • Soseuta vadelmat kastikkeeseen, lisää muut aineet ja sekoita hyvin.

  • Annostele salaatti tarjolle.