Punajuuri-piparjuurikeitto

25 minuuttia
479 gram

Samettisen pehmeä keitto lämmittää talvipäivänä.

Punajuuri-piparjuurikeittoa kulhossa

Punajuuri-piparjuurikeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 600 g kuorittua punajuurta
  • 2 tl neitsytoliiviöljyä
  • 1 l kasvislientä
  • 1 oksa timjamia
  • 10 cm pala piparjuurta
  • merisuolaa
  • pippuria myllystä
  • 2 tl kylmäpuristettua rypsi- tai rapsiöljyä

Päälle

  • 6 rkl skyriä tai rahkaa
  • 2 tl rypsi- tai rapsiöljyä
  • 1 ruukku ruohosipulia

Lisäksi

  • 2 Viipale kokojyväväleipää

Punajuuri-piparjuurikeiton valmistus

  • Kuutioi punajuuri ja freesaa oliiviöljyssä minuutin ajan.
  • Lisää kasvisliemi ja timjaminoksa.
  • Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.
  • Poista timjaminoksa.
  • Lisää keittoon kuorittu, hienoksi raastettu piparjuuri, ripaus suolaa, pippuria ja rypsiöljy.
  • Soseuta keitto ja tarkista maku.
  • Jaa keitto lämmitetyille lautasille.
  • Sekoita rypsiöljy skyrin tai rahkan joukkoon.
  • Viimeistele annokset skyrillä tai rahkalla ja ruohosipulisilpulla.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background