Porsaankyljys, muhennettua kaalia, papuja ja omenaa

30 minuuttia

Herkkupäivällinen onnistuu kiireisenäkin päivänä – nämä porsaankyljykset ja lisukkeet valmistuvat vain 30 minuutissa.

Porsaankyljys ja lisukkeita

Porsaankyljys, muhennettua kaalia, papuja ja omenaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • kourallinen cashewpähkinöitä
  • 1 omena
  • 1 sitruunan mehu
  • 200 g tummanvihreää kaalia
  • 4 tl neitsytoliiviöljyä
  • ¼ tl chilihiutaleita
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 40 g valkoisia tölkkipapuja
  • merisuolaa
  • 2 porsaankyljystä
  • pippuria
  • 2 tl voita
  • kourallinen vesikrassia

Porsaankyljyksen ja lisukkeiden valmistus

  • Paahda cashewpähkinät pannulla.

  • Viipaloi puolet omenasta ja suikaloi toinen puoli. Purista päälle sitruunamehua.

  • Irrota kaalinlehdet, poista paksut lehtiruodit ja silppua lehdet. Paista pannulla 2 teelusikallisessa oliiviöljyä chilihiutaleiden ja hienonnetun valkosipulin kanssa. Lisää pavut ja ripottele päälle suolaa.

  • Kuivaa kyljykset talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kuumenna pannulla 2 tl oliiviöljyä ja lisää voi. Ruskista kyljykset kuumalla pannulla molemmilta puolilta, vähennä lämpöä ja paista kypsäksi.

  • Kuumenna omenaviipaleet pannulla.

  • Levitä vesikrassi lautasille, nosta kyljykset päälle ja koristele omenasuikaleilla. Jaa kaali-papuhöystö ja omenaviipaleet viereen ja ripottele cashew­pähkinät päälle.


Newsletter background