Paahda cashewpähkinät pannulla.
Viipaloi puolet omenasta ja suikaloi toinen puoli. Purista päälle sitruunamehua.
Irrota kaalinlehdet, poista paksut lehtiruodit ja silppua lehdet. Paista pannulla 2 teelusikallisessa oliiviöljyä chilihiutaleiden ja hienonnetun valkosipulin kanssa. Lisää pavut ja ripottele päälle suolaa.
Kuivaa kyljykset talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna pannulla 2 tl oliiviöljyä ja lisää voi. Ruskista kyljykset kuumalla pannulla molemmilta puolilta, vähennä lämpöä ja paista kypsäksi.
Kuumenna omenaviipaleet pannulla.
Levitä vesikrassi lautasille, nosta kyljykset päälle ja koristele omenasuikaleilla. Jaa kaali-papuhöystö ja omenaviipaleet viereen ja ripottele cashewpähkinät päälle.