Porsaankyljys, muhennettua kaalia, papuja ja omenaa
Herkkupäivällinen onnistuu kiireisenäkin päivänä – nämä porsaankyljykset ja lisukkeet valmistuvat vain 30 minuutissa.
Herkkupäivällinen onnistuu kiireisenäkin päivänä – nämä porsaankyljykset ja lisukkeet valmistuvat vain 30 minuutissa.
Paahda cashewpähkinät pannulla.
Viipaloi puolet omenasta ja suikaloi toinen puoli. Purista päälle sitruunamehua.
Irrota kaalinlehdet, poista paksut lehtiruodit ja silppua lehdet. Paista pannulla 2 teelusikallisessa oliiviöljyä chilihiutaleiden ja hienonnetun valkosipulin kanssa. Lisää pavut ja ripottele päälle suolaa.
Kuivaa kyljykset talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna pannulla 2 tl oliiviöljyä ja lisää voi. Ruskista kyljykset kuumalla pannulla molemmilta puolilta, vähennä lämpöä ja paista kypsäksi.
Kuumenna omenaviipaleet pannulla.
Levitä vesikrassi lautasille, nosta kyljykset päälle ja koristele omenasuikaleilla. Jaa kaali-papuhöystö ja omenaviipaleet viereen ja ripottele cashewpähkinät päälle.