Porsaankyljys, muhennettua kaalia, papuja ja omenaa

30 minuuttia

Herkkupäivällinen onnistuu kiireisenäkin päivänä – nämä porsaankyljykset ja lisukkeet valmistuvat vain 30 minuutissa.

Porsaankyljys ja lisukkeita

Porsaankyljys, muhennettua kaalia, papuja ja omenaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • kourallinen cashewpähkinöitä
  • 1 omena
  • 1 sitruunan mehu
  • 200 g tummanvihreää kaalia
  • 4 tl neitsytoliiviöljyä
  • ¼ tl chilihiutaleita
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 40 g valkoisia tölkkipapuja
  • merisuolaa
  • 2 porsaankyljystä
  • pippuria
  • 2 tl voita
  • kourallinen vesikrassia

Porsaankyljyksen ja lisukkeiden valmistus

  • Paahda cashewpähkinät pannulla.

  • Viipaloi puolet omenasta ja suikaloi toinen puoli. Purista päälle sitruunamehua.

  • Irrota kaalinlehdet, poista paksut lehtiruodit ja silppua lehdet. Paista pannulla 2 teelusikallisessa oliiviöljyä chilihiutaleiden ja hienonnetun valkosipulin kanssa. Lisää pavut ja ripottele päälle suolaa.

  • Kuivaa kyljykset talouspaperilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kuumenna pannulla 2 tl oliiviöljyä ja lisää voi. Ruskista kyljykset kuumalla pannulla molemmilta puolilta, vähennä lämpöä ja paista kypsäksi.

  • Kuumenna omenaviipaleet pannulla.

  • Levitä vesikrassi lautasille, nosta kyljykset päälle ja koristele omenasuikaleilla. Jaa kaali-papuhöystö ja omenaviipaleet viereen ja ripottele cashew­pähkinät päälle.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background