Porkkana-punajuuri-goudapizzat

65 minuuttia
580 kcal

Terveelliset pikkupizzat kasvisten ystäville.

Porkkana-punajuuri-goudapizzat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa (perusohje täältä)
  • ½ sipuli
  • ½ valkosipulin kynsi
  • 100 g punajuurta
  • 50 g porkkanaa
  • 1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 50 g goudajuustoa raastettuna

Valmistus

  • Jaa taikina 8 osaan ja kaaviloi ne pyöreiksi pohjiksi.

  • Silppua sipuli ja raasta punajuuri ja porkkana.

  • Kuullota sipulisilppu öljyssä ja lisää joukkoon punajuuri ja porkkana.

  • Nosta pannu liedeltä ja lisää tomaattipyree.

  • Levitä täyte pizzapohjille ja ripottele pinnalle juusto

  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background