Porkkana-punajuuri-goudapizzat

Terveelliset pikkupizzat kasvisten ystäville.

tiistai 16. heinäkuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Porkkana-punajuuri-goudapizzat

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 65 minuuttia - Hiiva-aika: 30 minuuttia

AINEKSET

1 annos pizzataikinaa (perusohje täältä)

1 sipuli

1 valkosipulin kynsi

200 g punajuurta

100 g porkkanaa

2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä

8 rkl tomaattipyreetä

merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria

100 g goudajuustoa raastettuna

Valmistus

  • Jaa taikina 8 osaan ja kaaviloi ne pyöreiksi pohjiksi.
  • Silppua sipuli ja raasta punajuuri ja porkkana.

  • Kuullota sipulisilppu öljyssä ja lisää joukkoon punajuuri ja porkkana.
  • Nosta pannu liedeltä ja lisää tomaattipyree.

  • Levitä täyte pizzapohjille ja ripottele pinnalle juusto
  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza

ravintosisältö/annos

Energiaa: 580 kcal

Proteiinia: 22,6 g

Rasvaa: 15,8 g

Hiilihydraattia: 92,1 g

Kuitua: 11 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee