Porkkana-punajuuri-goudapizzat

Terveelliset pikkupizzat kasvisten ystäville.

tiistai 16. heinäkuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

1 annos pizzataikinaa (perusohje täältä)

1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
200 g punajuurta
100 g porkkanaa
2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
8 rkl tomaattipyreetä
merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
100 g goudajuustoa raastettuna

Valmistus

  • Jaa taikina 8 osaan ja kaaviloi ne pyöreiksi pohjiksi.
  • Silppua sipuli ja raasta punajuuri ja porkkana.

  • Kuullota sipulisilppu öljyssä ja lisää joukkoon punajuuri ja porkkana.
  • Nosta pannu liedeltä ja lisää tomaattipyree.

  • Levitä täyte pizzapohjille ja ripottele pinnalle juusto
  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee