Porkkana-punajuuri-goudapizzat

65 minuuttia
580 kcal

Terveelliset pikkupizzat kasvisten ystäville.

Porkkana-punajuuri-goudapizzat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa (perusohje täältä)
  • ½ sipuli
  • ½ valkosipulin kynsi
  • 100 g punajuurta
  • 50 g porkkanaa
  • 1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 50 g goudajuustoa raastettuna

Valmistus

  • Jaa taikina 8 osaan ja kaaviloi ne pyöreiksi pohjiksi.

  • Silppua sipuli ja raasta punajuuri ja porkkana.

  • Kuullota sipulisilppu öljyssä ja lisää joukkoon punajuuri ja porkkana.

  • Nosta pannu liedeltä ja lisää tomaattipyree.

  • Levitä täyte pizzapohjille ja ripottele pinnalle juusto

  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza