Viillä jokainen pyrstö terävällä veitsellä selkäpuolelta auki ja poista suoli.
Kuumenna iso kattilallinen vettä kiehuvaksi ja lisää siihen suolaa, tilliä ja yksi sitruuna halkaistuna.
Lisää scampinpyrstöt ja anna kiehua 1 minuutti.
Nosta kattila liedeltä ja anna sen seistä 10 minuuttia. Kaada vesi pois, anna scampinpyrstöjen jäähtyä.
Kypsennä ohrahelmet ja anna jäähtyä.
Leikkaa kukka- ja parsakaalista 4 hyvin ohutta viipaletta.
Pane ne jääkylmään veteen. Jos käytät leikkopapuja, poista säikeet, pane pavut kulhoon ja pirskottele niille rypsiöljyä ja ripaus suolaa.
Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna kypsyä 5 minuuttia. Lisää herneet viimeiseksi minuutiksi. Siivilöi vesi pois ja leikkaa pavut pitkittäin. Valuta kukka- ja parsakaalisuikaleet.
Leikkaa sitruuna ensin kahtia, sitten ohuiksi viipaleiksi. Asettele ainekset tarjolle, koristele herneenversoilla tai persiljalla ja tarjoa kastikkeen kera.