Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

72 minuuttia
581 kcal

Kokeile valkoista pizzaa!

Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa (perusohje)
  • 4 pientä perunaa
  • 1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • merisuolaa, mustapippuria
  • ½ ruukullinen rosmariinia
  • 50 g vuohenjuustoa
  • ½ salottisipuli

Valmistus

  • Jaa taikina 2 tai 4 osaan ja kaaviloi ne pitkulaisiksi.
  • Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  • Pese perunat ja leikkaa ne ohuiksi lastuiksi raastinraudan viipalointiterällä tms.
  • Kääntele lastuja suolalla ja pippurilla maustetussa öljyssä.
  • Levitä pizzapohjille ensin sipuliviipaleet, sitten peruna.
  • Voitele pizzapohjien reunat lopulla öljyllä.
  • Levitä pizzoille rosmariini joko pikku oksina tai silputtuna.
  • Murustele tai viipaloi juusto ja levitä se pizzoille.
  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background