Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

Kokeile valkoista pizzaa!

lauantai 16. heinäkuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

1 annos pizzataikinaa (perusohje)

1 salottisipuli
8 pientä perunaa
2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
merisuolaa, mustapippuria
1 ruukullinen rosmariinia
100 g vuohenjuustoa

Valmistus

  • Jaa taikina 2 tai 4 osaan ja kaaviloi ne pitkulaisiksi.
  • Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  • Pese perunat ja leikkaa ne ohuiksi lastuiksi raastinraudan viipalointiterällä tms.
  • Kääntele lastuja suolalla ja pippurilla maustetussa öljyssä.
  • Levitä pizzapohjille ensin sipuliviipaleet, sitten peruna.
  • Voitele pizzapohjien reunat lopulla öljyllä.
  • Levitä pizzoille rosmariini joko pikku oksina tai silputtuna.
  • Murustele tai viipaloi juusto ja levitä se pizzoille.
  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin aikaan treenaat mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee