Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

72 minuuttia
581 kcal

Kokeile valkoista pizzaa!

Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa (perusohje)
  • 4 pientä perunaa
  • 1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • merisuolaa, mustapippuria
  • ½ ruukullinen rosmariinia
  • 50 g vuohenjuustoa
  • ½ salottisipuli

Valmistus

  • Jaa taikina 2 tai 4 osaan ja kaaviloi ne pitkulaisiksi.
  • Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  • Pese perunat ja leikkaa ne ohuiksi lastuiksi raastinraudan viipalointiterällä tms.
  • Kääntele lastuja suolalla ja pippurilla maustetussa öljyssä.
  • Levitä pizzapohjille ensin sipuliviipaleet, sitten peruna.
  • Voitele pizzapohjien reunat lopulla öljyllä.
  • Levitä pizzoille rosmariini joko pikku oksina tai silputtuna.
  • Murustele tai viipaloi juusto ja levitä se pizzoille.
  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background