Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

Kokeile valkoista pizzaa!

lauantai 16. heinäkuuta 2011 teksti KUNTOPLUS

Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 30 minuuttia

Valmistusaika: 12 minuuttia

Aika yhteensä: 72 minuuttia - Hiiva-aika: 30 minuuttia

AINEKSET

1 annos pizzataikinaa (perusohje)

8 pientä perunaa

2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä

merisuolaa, mustapippuria

1 ruukullinen rosmariinia

100 g vuohenjuustoa

1 salottisipuli

Valmistus

  • Jaa taikina 2 tai 4 osaan ja kaaviloi ne pitkulaisiksi.
  • Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  • Pese perunat ja leikkaa ne ohuiksi lastuiksi raastinraudan viipalointiterällä tms.
  • Kääntele lastuja suolalla ja pippurilla maustetussa öljyssä.
  • Levitä pizzapohjille ensin sipuliviipaleet, sitten peruna.
  • Voitele pizzapohjien reunat lopulla öljyllä.
  • Levitä pizzoille rosmariini joko pikku oksina tai silputtuna.
  • Murustele tai viipaloi juusto ja levitä se pizzoille.
  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza

ravintosisältö/annos

Energiaa: 581 kcal

Proteiinia: 22,9 g

Rasvaa: 17,6 g

Hiilihydraattia: 87,5 g

Kuitua: 9,2 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee