Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

72 minuuttia
581 kcal

Kokeile valkoista pizzaa!

Pizza bianco – perunaa, vuohenjuustoa ja rosmariinia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa (perusohje)
  • 4 pientä perunaa
  • 1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • merisuolaa, mustapippuria
  • ½ ruukullinen rosmariinia
  • 50 g vuohenjuustoa
  • ½ salottisipuli

Valmistus

  • Jaa taikina 2 tai 4 osaan ja kaaviloi ne pitkulaisiksi.
  • Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  • Pese perunat ja leikkaa ne ohuiksi lastuiksi raastinraudan viipalointiterällä tms.
  • Kääntele lastuja suolalla ja pippurilla maustetussa öljyssä.
  • Levitä pizzapohjille ensin sipuliviipaleet, sitten peruna.
  • Voitele pizzapohjien reunat lopulla öljyllä.
  • Levitä pizzoille rosmariini joko pikku oksina tai silputtuna.
  • Murustele tai viipaloi juusto ja levitä se pizzoille.
  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza