Pinaatti-vuohenjuustosalaatti

25 minuuttia
437 kcal

Täyteläinen vuohenjuusto ja edamamepavut tekevät salaatista ruokaisan.

pinaattisalaattia ja vuohenjuustoa

Pinaatti-vuohenjuustosalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 80 g vuohenjuustoa (tankona)
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 100 g edamamepapuja (vihreitä soijapapuja, sulata pakaste ennen käyttöä)
  • 1 kourallista salaattia
  • 100 g pinaatinlehtiä
  • 1 raitajuuri
  • 1 punasipuli
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 10 saksanpähkinää
  • 1 tl agavesiirappia

Kastike

  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoista balsamicoetikkaa
  • 1 tl sinappia
  • 1 tl akaasiahunaja
  • 1 rkl vettä

Koristeeksi

  • Tuoreita yrttejä

Valmistus

  • Viipaloi juusto, mausta chilillä ja paista 175-asteisessa uunissa 7—10 minuuttia.
  • Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja kuullota tilkassa öljyä miedolla lämmöllä.
  • Leikkaa raitajuuri ohuiksi viipaleiksi. Paista saksan­pähkinöitä siirapissa 4 minuuttia.
  • Asettele ainekset kahdelle lautaselle. Sekoita kastikeainekset esim. pullossa ravistamalla ja kaada kastike annoksille.