Grillipaprikat Pimientos de Padrón

10 minuuttia
27 kcal

Jatka lomaa tapastunnelmissa. Pienet, vihreät grillipaprikat valmistuvat 10 minuutissa.

Pienet grillipaprikat

TAPAS Tapasklassikko Pimientos de Padrónin pikkupaprikat syödään sellaisenaan, kannasta kiinni pitäen.

© wichmann+bendtsen

Grillipaprikat Pimientos de Padrón

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 ANNOSTA

  • 83 g pieniä, vihreitä grillipaprikoita
  • ⅓ rkl oliiviöljyä
  • Merisuolaa

Valmistus

  • Pyöräytä paprikat öljyssä ja grillaa niihin kauniin paahteinen pinta välillä käännellen. Paprikat voi myös paahtaa kuumalla grilli-tai paistinpannulla.
  • Mausta suolalla ja tarjoa heti.

VINKKI Ripottele paprikoille parmesaania ennen tarjoilua.

Kunto Plus 12/2023