Pasta-kasvisrullat

Kikherneillä, munakoisolla ja feta-korianteritahnalla täytetyt pastarullat yrttien ja tomaattikastikkeen kanssa.

perjantai 21. maaliskuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

Ainekset

2 tuoretta täysjyväpastalevyä (100 g yhteensä)
½ munakoisoa
2 tl oliiviöljyä
merisuolaa ja mustapippuria

Täyte

100 g keitettyjä kikherneitä
1 tl voita
½ tl merisuolaa

Korianteri-fetatahna

kourallinen tuoretta korianteria
25 g fetajuustoa
20 g paahdettuja
pinjansiemeniä
2 tuoretta, kivetöntä taatelia
½ dl vettä
½ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
¼ tl merisuolaa

Tomaattikastike


½ prk kuorittuja tomaatteja
½ prk vahvaa tomaattipyreetä
½ punasipulia silputtuna
½ pientä valkosipulin kynttä
¼ tl suolaa
1 dl keitettyjä, punaisia linssejä
¼ luomusitruunan kuori

Koristeeksi:

tuoretta korianteria

Valmistus

  • Ruskista keitettyjä kikherneitä pannulla voin ja suolan kera 10 min, kunnes ne ovat kullanvärisiä. Suolaa ja pippuroi munakoisoviipaleet ja paista niitä 3-4 min kummaltakin puolelta.

  • Valmista feta-korianteritahna tehosekoittimessa.

  • Kauli pastatakinasta (taikinaohje linkistä sivun lopussa) pyöreitä "lättyjä". Keitä pastaa 8 - 10 min. Sekoita sillä välin kastike. Kun pastalevyt ovat kypsiä, puolita ne ja jaa feta-korianteritahna, munakoisoviipaleet ja kikherneet levyille ja kääri rullalle, kaksi per ruokailija.

  • Lisää tomaattikastiketta ja koristele korianterilla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee