Pasta-kasvisrullat

30 minuuttia
533 kcal

Kikherneillä, munakoisolla ja feta-korianteritahnalla täytetyt pastarullat yrttien ja tomaattikastikkeen kanssa.

Pasta-kasvisrullat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 tuoretta täysjyväpastalevyä (100 g yhteensä)
  • ½ munakoisoa
  • 2 tl oliiviöljyä
  • merisuolaa ja mustapippuria

Täyte

  • 100 g keitettyjä kikherneitä
  • 1 tl voita
  • ½ tl merisuolaa

Korianteri-fetatahna

  • kourallinen tuoretta korianteria
  • 25 g fetajuustoa
  • 20 g paahdettuja
  • pinjansiemeniä
  • 2 tuoretta, kivetöntä taatelia
  • ½ dl vettä
  • ½ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
  • ¼ tl merisuolaa

Tomaattikastike

  • ½ tölkki kuorittuja tomaatteja
  • ½ tölkki vahvaa tomaattipyreetä
  • ½ punasipulia silputtuna
  • ½ pientä valkosipulin kynttä
  • ¼ tl suolaa
  • 1 dl keitettyjä, punaisia linssejä
  • ¼ luomusitruunan kuori

Koristeeksi

  • tuoretta korianteria

Valmistus

  • Ruskista keitettyjä kikherneitä pannulla voin ja suolan kera 10 min, kunnes ne ovat kullanvärisiä. Suolaa ja pippuroi munakoisoviipaleet ja paista niitä 3-4 min kummaltakin puolelta.
  • Valmista feta-korianteritahna tehosekoittimessa.
  • Kauli pastatakinasta (taikinaohje linkistä sivun lopussa) pyöreitä "lättyjä". Keitä pastaa 8 - 10 min. Sekoita sillä välin kastike. Kun pastalevyt ovat kypsiä, puolita ne ja jaa feta-korianteritahna, munakoisoviipaleet ja kikherneet levyille ja kääri rullalle, kaksi per ruokailija.
  • Lisää tomaattikastiketta ja koristele korianterilla.

Haluaisitko syödä useammin kasvisruokaa? Täältä saat terveellisiä reseptejä