Kvinoa-punajuuripuuro

40 minuuttia
539,5 kcal

Tämä lounas- tai päivällisannos nautitaan paistetun munan ja paahdetun parmankinkun kaverina. Tälle puurolle sopii myös kutsumanimi "punajuuritto", kun sitä tarjoaa pääruuan lisukkeena.

Punajuuripuuro

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 500 g punajuuria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl tuoretta timjamia
  • 1 kourallista lehtipersiljaa
  • 1 tl kasvisliemijauhetta
  • 2 dl punajuurimehua
  • 1 dl kvinoaa
  • 1 dl raejuustoa
  • 1 tl merisuolaa

Pinnalle

  • 2 viipaletta parmankinkkua
  • 2 munaa
  • ½ tl voita paistamiseen
  • Tuoretta timjamia

Valmistus

  • Silppua sipuli ja valkosipuli ja pilko punajuuret pieniksi kuutioiksi, kuumenna öljy padassa ja kuullota kasviksia 5 min.

  • Lisää yrtit, kasvisliemijauhe, punajuurimehu ja kvinoa.

  • Anna kiehua 15-20 min, ja kääntele lopuksi joukkoon raejuusto. Mausta suolalla.

  • Paista kinkkuviipaleita 175-asteisessa uunissa 10 min (rapeaksi).

  • Paista kananmunat voissa (3 min).

  • Annostele puuro kulhoihin ja asettele annoksiin muna, kinkku ja timjami.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background