2 annosta
2 kalafileetä (eiliseltä)
Tomaattikastike
½ sipulia
2 valkosipulinkynttä
½ prk tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
½ lehtisellerinvartta
ripaus steviaa
1 tl suolaa
1 tl makeaa paprikajauhetta
¼ tl cayennenpippuria
2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
Papusalaatti
1 pieni sipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 dl kvinoaa
½ tl kasvisliemijauhetta (esim. Herbamare)
2 dl vettä
rouhittua pippuria
250 g papuja
- Kuullota sipulia ja valkosipulia 2-3 min ja lisää sitten muut tomaattikastikkeen ainekset pataan ja anna hautua.
- Kuullota samoin salaatin sipuleita 2 min, lisää sitten kvinoa ja paista noin 1 min ennen kuin lisäät veden, kasvisliemijauheen ja paprikan. Anna veden kiehua pois (noin 15-20 min). Keitä pavut nopeasti suolalla maustetussa vedessä ja kääntele ne sitten salaatin sekaan.
- Laita lopuksi kalafileet tomaattikastikkeeseen 5 minuutiksi niin, että ne ehtivät lämmetä kauttaaltaan.