Kalaa tomaattikastikkeessa ja papusalaattia

2 annosta

2 kalafileetä (eiliseltä)

Tomaattikastike

½ sipulia
2 valkosipulinkynttä
½ prk tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
½ lehtisellerinvartta
ripaus steviaa
1 tl suolaa
1 tl makeaa paprikajauhetta
¼ tl cayennenpippuria
2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

Papusalaatti

1 pieni sipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 dl kvinoaa
½ tl kasvisliemijauhetta (esim. Herbamare)
2 dl vettä
rouhittua pippuria
250 g papuja

  • Kuullota sipulia ja valkosipulia 2-3 min ja lisää sitten muut tomaattikastikkeen ainekset pataan ja anna hautua.
  • Kuullota samoin salaatin sipuleita 2 min, lisää sitten kvinoa ja paista noin 1 min ennen kuin lisäät veden, kasvisliemijauheen ja paprikan. Anna veden kiehua pois (noin 15-20 min). Keitä pavut nopeasti suolalla maustetussa vedessä ja kääntele ne sitten salaatin sekaan.
  • Laita lopuksi kalafileet tomaattikastikkeeseen 5 minuutiksi niin, että ne ehtivät lämmetä kauttaaltaan.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background