Oranssi rapusalaatti

40 minuuttia
506 kcal

Lähi-idän mausteet ja värit suloisessa salaatissa.

Oranssi rapusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 400 g porkkanaa
  • Puolen appelsiinin mehu
  • 200 g ravunlihaa
  • 4 kivellistä hedelmää (persikkaa, aprikoosia, nektariinia, luumua – mieluiten monta lajia)
  • 6 rkl harissaa tai muuta chilitahnaa
  • 6 rkl maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl tahinia
  • 4 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistus

  • Kuori porkkanat ja silppua ne tehosekoittimella. Mausta appelsiinimehulla.

  • Pese ja halkaiset hedelmät, poista kivet ja levitä hedelmänpuolikkaat uunipellille.

  • Pane joka puolikkaalle nokare harissaa ja paista niitä 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia eli kunnes chilitahna on karamellisoitunut hedelmiin.

  • Anna hedelmien jäähtyä ja leikkaa ne sitten lohkoiksi. Käytä pellille valunut hedelmämehu kastikkeessa.

  • Sekoita kastike jogurtista, tahinista ja hedelmämehusta. Vatkaa ainekset niin voimakkaasti yhteen, ettei kastike juoksetu.

  • Paahda seesaminsiemeniä kuumahkolla pannulla, kunnes ne alkavat poksua.

  • Levitä lautaselle jogurttikastikketta, asettele lautaselle hedelmät ja ravunliha ja ripottele päälle seesaminsiemenet.

  • Peitä ihanuus porkkanasilpulla.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background