Oranssi rapusalaatti
Lähi-idän mausteet ja värit suloisessa salaatissa.
Lähi-idän mausteet ja värit suloisessa salaatissa.
Kuori porkkanat ja silppua ne tehosekoittimella. Mausta appelsiinimehulla.
Pese ja halkaiset hedelmät, poista kivet ja levitä hedelmänpuolikkaat uunipellille.
Pane joka puolikkaalle nokare harissaa ja paista niitä 180-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia eli kunnes chilitahna on karamellisoitunut hedelmiin.
Anna hedelmien jäähtyä ja leikkaa ne sitten lohkoiksi. Käytä pellille valunut hedelmämehu kastikkeessa.
Sekoita kastike jogurtista, tahinista ja hedelmämehusta. Vatkaa ainekset niin voimakkaasti yhteen, ettei kastike juoksetu.
Paahda seesaminsiemeniä kuumahkolla pannulla, kunnes ne alkavat poksua.
Levitä lautaselle jogurttikastikketta, asettele lautaselle hedelmät ja ravunliha ja ripottele päälle seesaminsiemenet.
Peitä ihanuus porkkanasilpulla.