Minimunakkaat ja lohta
Illallispöytää sulostuttamaan on helppo valmistaa pieniä munakkaita, jotka tarjotaan lohen ja parsakaalin kera. Helppo herkku valmistuu vartissa.
Illallispöytää sulostuttamaan on helppo valmistaa pieniä munakkaita, jotka tarjotaan lohen ja parsakaalin kera. Helppo herkku valmistuu vartissa.
Irrota parsakaalin kukinnot ja pane kattilaan. Ripottele päälle vähän suolaa ja rapsiöljyä. Kaada kiehuva vesi päälle, kiehauta ja kaada vesi pois.
Vatkaa valkuaiset kevyesti. Paista valkuaismunakkaita oliiviöljyssä blini- tai lettupannulla molemmilta puolilta, kunnes massa hyytyy.
Viipaloi lohi munakkaiden päälle. Koristele annokset tillillä ja pyöräytä päälle pippuria myllystä. Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.
VINKKI! Paista minimunakkaat lettupannulla
Pikku munakkaat voi paistaa tavallisella paistinpannulla, mutta lettupannulla niistä tulee rapeita ja kauniin pyöreitä.