Majoneesin perusohje

10 minuuttia
742 kcal

Itse tehdyn majoneesin perusohje KUNTO PLUSsalta - kokeile!

Majoneesia ja vispilä kulhossa

Majoneesin perusohje

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 g

  • ¼ keltuainen
  • ¼ ripaus merisuolaa
  • ¼ dl rapsi- tai rypsiöljyä
  • ¼ ripaus dijoninsinappia
  • ¼ tl vaaleaa balsamicoa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Majoneesin ainesten pitää olla huoneenlämpöisiä ja astian kuiva.
  • Valuta keltuainen astiaan.
  • Lisää suola, sinappi, balsamico ja pippuri.
  • Lisää öljy ohuena nauhana sauva- tai tehosekoittimen käydessä. Tarkista maku.

VINKKI! Majoneesi sopii myös broilerin ja lihan marinadiksi. Upota palat marinadiin muutamaksi tunniksi tai sivele ohut kerros pintaan ennen grillaamista.