Majoneesin perusohje

10 minuuttia
742 kcal

Itse tehdyn majoneesin perusohje KUNTO PLUSsalta - kokeile!

Majoneesia ja vispilä kulhossa

Majoneesin perusohje

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 g

  • ¼ keltuainen
  • ¼ ripaus merisuolaa
  • ¼ dl rapsi- tai rypsiöljyä
  • ¼ ripaus dijoninsinappia
  • ¼ tl vaaleaa balsamicoa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Majoneesin ainesten pitää olla huoneenlämpöisiä ja astian kuiva.
  • Valuta keltuainen astiaan.
  • Lisää suola, sinappi, balsamico ja pippuri.
  • Lisää öljy ohuena nauhana sauva- tai tehosekoittimen käydessä. Tarkista maku.

VINKKI! Majoneesi sopii myös broilerin ja lihan marinadiksi. Upota palat marinadiin muutamaksi tunniksi tai sivele ohut kerros pintaan ennen grillaamista.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background