Majoneesin perusohje

10 minuuttia
742 kcal

Itse tehdyn majoneesin perusohje KUNTO PLUSsalta - kokeile!

Majoneesia ja vispilä kulhossa

Majoneesin perusohje

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 g

  • ¼ keltuainen
  • ¼ ripaus merisuolaa
  • ¼ dl rapsi- tai rypsiöljyä
  • ¼ ripaus dijoninsinappia
  • ¼ tl vaaleaa balsamicoa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Majoneesin ainesten pitää olla huoneenlämpöisiä ja astian kuiva.
  • Valuta keltuainen astiaan.
  • Lisää suola, sinappi, balsamico ja pippuri.
  • Lisää öljy ohuena nauhana sauva- tai tehosekoittimen käydessä. Tarkista maku.

VINKKI! Majoneesi sopii myös broilerin ja lihan marinadiksi. Upota palat marinadiin muutamaksi tunniksi tai sivele ohut kerros pintaan ennen grillaamista.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background