Maa-artisokka-papukeitto
Nopea mutta täyttävä keitto on oiva lounasvalinta.
Nopea mutta täyttävä keitto on oiva lounasvalinta.
Puhdista purjosipuli ja leikkaase renkaiksi.
Huuhdo ja valutapurjosipulirenkaat.
Kuumenna1 rkl oliiviöljyä kattilassa.
Laita purjosipulirenkaat kattilaan ja kuullotane pehmeiksi.
Huuhdo ja kuori juuripersiljasekä maa-artisokat.
Leikkaa nekuutioiksi.
Laita kuutiot kattilaanja sekoita hyvin.
Lisää kana- taikasvisliemi ja keitä 10 minuuttia.
Soseuta keitto ja kookosmaito.
Mausta suolalla.
Lisää pavut keitonjoukkoon.
Huuhdo ja kuivaa persilja.
Paista persiljaa hetki oliiviöljyssäja nosta talouspaperin päällevalumaan.
Paahda hasselpähkinätja hiero niistä kuoret irti.
Annostele keitto, persilja japähkinät tarjolle.
Rouhi mausteeksimustapippuria.
Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!