Lohi-pinaatti-fetapizza

580 kcal

Itsetehdystä pizzasta saa vähärasvaisempaa ja terveellisempää kuin ostopizzasta ja ennen kaikkea itse saa valittua laadukkaita ja maukkaita täytteitä.

Lohi-pinaatti-fetapizza

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tomaattia
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • ½ tl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 150 g kylmäsavulohta tai lämminsavulohta
  • 25 g lampaan- tai vuohenmaitofetaa

Valmistus

  • Levitä pohjille tomaattipyree.

  • Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne pizzapohjille.

  • Paista 230-asteisessa uunissa 6 minuuttia.

  • Paista pinaattia hetki öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kun lehdet ovat pehmentyneet padan pohjalle, siirrä pinaatti siivilään.

  • Painele suurin osa nesteestä varovasti pois.

  • Levitä pinaatti tomaattiviipaleille. Viipalo lohi ja levitä pinaatin päälle.

  • Ripottele pinnalle murusteltu feta, ja paista pizzoja 230-asteisessa uunissa vielä noin 6 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background