Lohi-pinaatti-fetapizza
Itsetehdystä pizzasta saa vähärasvaisempaa ja terveellisempää kuin ostopizzasta ja ennen kaikkea itse saa valittua laadukkaita ja maukkaita täytteitä.
Itsetehdystä pizzasta saa vähärasvaisempaa ja terveellisempää kuin ostopizzasta ja ennen kaikkea itse saa valittua laadukkaita ja maukkaita täytteitä.
Levitä pohjille tomaattipyree.
Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne pizzapohjille.
Paista 230-asteisessa uunissa 6 minuuttia.
Paista pinaattia hetki öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.
Kun lehdet ovat pehmentyneet padan pohjalle, siirrä pinaatti siivilään.
Painele suurin osa nesteestä varovasti pois.
Levitä pinaatti tomaattiviipaleille. Viipalo lohi ja levitä pinaatin päälle.
Ripottele pinnalle murusteltu feta, ja paista pizzoja 230-asteisessa uunissa vielä noin 6 minuuttia.