Lohi-pinaatti-fetapizza

580 kcal

Itsetehdystä pizzasta saa vähärasvaisempaa ja terveellisempää kuin ostopizzasta ja ennen kaikkea itse saa valittua laadukkaita ja maukkaita täytteitä.

Lohi-pinaatti-fetapizza

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tomaattia
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • ½ tl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 150 g kylmäsavulohta tai lämminsavulohta
  • 25 g lampaan- tai vuohenmaitofetaa

Valmistus

  • Levitä pohjille tomaattipyree.

  • Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne pizzapohjille.

  • Paista 230-asteisessa uunissa 6 minuuttia.

  • Paista pinaattia hetki öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kun lehdet ovat pehmentyneet padan pohjalle, siirrä pinaatti siivilään.

  • Painele suurin osa nesteestä varovasti pois.

  • Levitä pinaatti tomaattiviipaleille. Viipalo lohi ja levitä pinaatin päälle.

  • Ripottele pinnalle murusteltu feta, ja paista pizzoja 230-asteisessa uunissa vielä noin 6 minuuttia.

LUE MYÖS: Näin valmistuu hyvä ja terveellinen pizza