Päivällisehdotuksia

Hemmottele itseäsi hyvällä ja kauniilla ruualla myös painoasi tarkkaillessasi.

KUNTO PLUS -dieetti

Kaikki ohjeet ovat 1 hengelle.

  • PikapizzaPohjaksi 1 viipale rouheleipää (35 g), päälle 1 rkl tomaattipyreetä ja 10 g raastettua parmesaanijuustoa. Paista uunissa, kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä. Aseta 2 viipaletta parmankinkkua pizzalle ja päälle hieman rucolasalaattia ja 1 iso tomaatti viipaleina. Syö lisäksi 1 iso tomaatti.

Lataa KUNTO PLUS -dieetin reseptivihko tästä

  • JättirapuwokMarinoi 75 g jättikatkarapuja muutama tunti valkosipulin kanssa. Paista ravut nopeasti wokissa 1 tl:ssa oliiviöljyä ja lisää 1 prk säilyketomaatteja. Kuumenna nopeasti ja lisää mausteet ja valkosipuli. Syö kesäkurpitsapastan kera: 150 g kesäkurpitsaa raastettuna raastinraudan karkeammalla puolella. Raasta päälle 15 g parmesaanijuustoa.
  • Tonnikalaa ja kaalia Kääntele 100 g:n tonnikalapihviä soija­kastikkeessa ja grillaa pihvi nopeasti, jotta mehevyys säilyy. Pikapaista lisäksi 200 g kaalia 1 tl:ssa oliiviöljyä. Sekoita kaaliin 1 tl vihreää pestoa. Paahda 5 mantelia pannulla, rouhi, sekoita karkeaan suolaan ja ripottele kaalin päälle.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background