Kesäkurpitsa-katkarapusalaatti ja wasabikastike

30 minuuttia
565 kcal

Lisää kasvisten saantia herkullisella kesäkurpitsa-katkarapusalaatilla, joka sopii niin kevyeksi päivälliseksi kuin herkulliseksi lounaaksi.

Katkarapusalaattia lasissa

Kesäkurpitsa-katkarapusalaatti ja wasabikastike

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 dl kvinoaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 kevätsipuli
  • ½ avokadoa
  • ½ limetin mehu
  • ½ mangoa
  • 2 dl edamamepapuja
  • 200 g katkarapuja
  • 1 rkl mustia seesaminsiemeniä

Wasabikastike:

  • tl wasabitahnaa
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 4 rkl riisietikkaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Suikaloi kesäkurpitsa spagettimaisiksi suikaleiksi.
  • Hienonna kevätsipulit. Leikkaa avokado ohuiksi viipaleiksi ja ripottele viipaleille limettimehua. Kuutioi mango.
  • Vatkaa kastikeainekset yhteen. Käytä aluksi vain ½ tl wasabitahnaa. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää tarvittaessa wasabitahnaa.
  • Kääntele kesäkurpitsasuikaleet wasabikastikkeessa.
  • Annostele kasvikset, kvinoa ja katkaravut kerroksittain lasipurkkeihin. Laita kesäkurpitsasuikaleet ja loppu wasabikastike viimeiseksi ja koristele seesaminsiemenillä.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background