Nopea linssi-vihannespata

Mausteinen, nopea ja tulinen linssi-vihannespata.

maanantai 11. maaliskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

(30-40 minuutin haudutus)

2 annosta

1 tl maapähkinäöljyä
1 chilipaprika viipaleina
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 rkl marokkolaista mausteseosta
1 dl jogurttia
1 tl balsamiviinietikkaa
puolen sitruunan mehu
2 kesäkurpitsaa paksuina viipaleina
suolaa ja mustapippuria
¼ kukkakaalia pieninä palasina
200 g (valmista)tomaattikastiketta
2 dl vettä
120 g vihreitä linssejä
200 g pinaattia

Valmistus

  • Ripottele kesäkurpitsaviipaleille suolaa. Mittaa öljy pataan ja kuullota chiliä, valkosipulia ja mausteita 2 minuuttia.
  • Lisää etikka ja kesäkurpitsa, ruskista viipaleita vähän. Lisää sitruunamehu ja jogurtti. Alenna lämpöä ja lisää muut ainekset pinaattia lukuun ottamatta.
  • Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 30–40 minuuttia. Mausta pata ja lisää siihen pinaatti 3 minuuttia ennen tarjoamista.

Herkullinen ja terveellinen päivällinen onnistuu vähälläkin vaivalla. Täältä löydät reseptit maukkaisiin päivällisaterioihin, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee