Nopea linssi-vihannespata

Mausteinen, nopea ja tulinen linssi-vihannespata.

maanantai 11. maaliskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

(30-40 minuutin haudutus)

2 annosta

1 tl maapähkinäöljyä
1 chilipaprika viipaleina
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 rkl marokkolaista mausteseosta
1 dl jogurttia
1 tl balsamiviinietikkaa
puolen sitruunan mehu
2 kesäkurpitsaa paksuina viipaleina
suolaa ja mustapippuria
¼ kukkakaalia pieninä palasina
200 g (valmista)tomaattikastiketta
2 dl vettä
120 g vihreitä linssejä
200 g pinaattia

Valmistus

  • Ripottele kesäkurpitsaviipaleille suolaa. Mittaa öljy pataan ja kuullota chiliä, valkosipulia ja mausteita 2 minuuttia.
  • Lisää etikka ja kesäkurpitsa, ruskista viipaleita vähän. Lisää sitruunamehu ja jogurtti. Alenna lämpöä ja lisää muut ainekset pinaattia lukuun ottamatta.
  • Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 30–40 minuuttia. Mausta pata ja lisää siihen pinaatti 3 minuuttia ennen tarjoamista.

Herkullinen ja terveellinen päivällinen onnistuu vähälläkin vaivalla. Täältä löydät reseptit maukkaisiin päivällisaterioihin, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee