Raparperiresepti: Itämainen kanavokki

Raparperiä voi käyttää muuhunkin kuin jälkiruokiin! Kokeile raparperia vokkeihin.

perjantai 8. kesäkuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

Itämainen kanavokki

Valmistusaineet (2 annosta)

1 limen mehu
2 rkl soijakastiketta
1 sitruunaruohon varsi
1 cm tuoretta inkivääriä raastettuna
250 g broilerin rintafileetä
2 kevätsipulia
1 salaattifenkoli
100 g herkkusieniä
250 g raparperia
1 tl maapähkinäöljyä
(suolaa ja mustapippuria)

Lisukkeeksi:
tummaa riisiä
tuoretta korianteria

Valmistus

  • Sekoita limettimehuun soijakastike, paloiteltu sitruunaruoho ja inkivääri.
  • Kääntele marinadiin suuriksi palasiksi leikattu filee. Viipaloi kevätsipuli ja raparperi vinoittain.
  • Leikkaa fenkoli ohuiksi lohkoiksi ja sienet neljään osaan. Vokkaa fenkolia öljyssä 4 min. Lisää sienet ja parin minuutin kuluttua raparperi.
  • Kun kasvikset ovat alkaneet pehmitä reunoiltaan, ota ne pannusta.
  • Ruskista broileri marinadissaan ja anna sen kiehua hiljalleen 10–15 min.
  • Siirrä kasvikset takaisin vokkipannuun ja kuumenna ne läpikotaisin.
  • Mausta korianterilla, tarjoa riisin kera.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee