Raparperiresepti: Itämainen kanavokki

40 minuuttia
557 kcal

Raparperiä voi käyttää muuhunkin kuin jälkiruokiin! Kokeile raparperia vokkeihin.

Itämainen kanavokki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 limen mehu
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 sitruunaruohon varsi
  • 1 cm tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 250 g broilerin rintafileetä
  • 2 kevätsipulia
  • 1 salaattifenkoli
  • 100 g herkkusieniä
  • 250 g raparperia
  • 1 tl maapähkinäöljyä
  • (suolaa ja mustapippuria)

Lisukkeeksi

  • tummaa riisiä
  • tuoretta korianteria

Valmistus

  • Sekoita limettimehuun soijakastike, paloiteltu sitruunaruoho ja inkivääri.

  • Kääntele marinadiin suuriksi palasiksi leikattu filee. Viipaloi kevätsipuli ja raparperi vinoittain.

  • Leikkaa fenkoli ohuiksi lohkoiksi ja sienet neljään osaan. Vokkaa fenkolia öljyssä 4 min. Lisää sienet ja parin minuutin kuluttua raparperi.

  • Kun kasvikset ovat alkaneet pehmitä reunoiltaan, ota ne pannusta.

  • Ruskista broileri marinadissaan ja anna sen kiehua hiljalleen 10–15 min.

  • Siirrä kasvikset takaisin vokkipannuun ja kuumenna ne läpikotaisin.

  • Mausta korianterilla, tarjoa riisin kera.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background