Terveellisiä reseptejä Päivällinen Raparperir... Raparperiresepti: Itämainen kanavokki 40 minuuttia 557 kcal Raparperiä voi käyttää muuhunkin kuin jälkiruokiin! Kokeile raparperia vokkeihin. Teksti: KUNTOPLUS 7. kesäkuuta 2012 Itämainen kanavokki Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 1 limen mehu 2 rkl soijakastiketta 1 sitruunaruohon varsi 1 cm tuoretta inkivääriä raastettuna 250 g broilerin rintafileetä 2 kevätsipulia 1 salaattifenkoli 100 g herkkusieniä 250 g raparperia 1 tl maapähkinäöljyä (suolaa ja mustapippuria) Lisukkeeksi tummaa riisiä tuoretta korianteria Valmistus Sekoita limettimehuun soijakastike, paloiteltu sitruunaruoho ja inkivääri. Kääntele marinadiin suuriksi palasiksi leikattu filee. Viipaloi kevätsipuli ja raparperi vinoittain. Leikkaa fenkoli ohuiksi lohkoiksi ja sienet neljään osaan. Vokkaa fenkolia öljyssä 4 min. Lisää sienet ja parin minuutin kuluttua raparperi. Kun kasvikset ovat alkaneet pehmitä reunoiltaan, ota ne pannusta. Ruskista broileri marinadissaan ja anna sen kiehua hiljalleen 10–15 min. Siirrä kasvikset takaisin vokkipannuun ja kuumenna ne läpikotaisin. Mausta korianterilla, tarjoa riisin kera. BroileriRaparperi