Raparperiresepti: Itämainen kanavokki

40 minuuttia
557 kcal

Raparperiä voi käyttää muuhunkin kuin jälkiruokiin! Kokeile raparperia vokkeihin.

Itämainen kanavokki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 limen mehu
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 sitruunaruohon varsi
  • 1 cm tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 250 g broilerin rintafileetä
  • 2 kevätsipulia
  • 1 salaattifenkoli
  • 100 g herkkusieniä
  • 250 g raparperia
  • 1 tl maapähkinäöljyä
  • (suolaa ja mustapippuria)

Lisukkeeksi

  • tummaa riisiä
  • tuoretta korianteria

Valmistus

  • Sekoita limettimehuun soijakastike, paloiteltu sitruunaruoho ja inkivääri.

  • Kääntele marinadiin suuriksi palasiksi leikattu filee. Viipaloi kevätsipuli ja raparperi vinoittain.

  • Leikkaa fenkoli ohuiksi lohkoiksi ja sienet neljään osaan. Vokkaa fenkolia öljyssä 4 min. Lisää sienet ja parin minuutin kuluttua raparperi.

  • Kun kasvikset ovat alkaneet pehmitä reunoiltaan, ota ne pannusta.

  • Ruskista broileri marinadissaan ja anna sen kiehua hiljalleen 10–15 min.

  • Siirrä kasvikset takaisin vokkipannuun ja kuumenna ne läpikotaisin.

  • Mausta korianterilla, tarjoa riisin kera.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background