Raparperiresepti: Itämainen kanavokki
Raparperiä voi käyttää muuhunkin kuin jälkiruokiin! Kokeile raparperia vokkeihin.
Raparperiä voi käyttää muuhunkin kuin jälkiruokiin! Kokeile raparperia vokkeihin.
Sekoita limettimehuun soijakastike, paloiteltu sitruunaruoho ja inkivääri.
Kääntele marinadiin suuriksi palasiksi leikattu filee. Viipaloi kevätsipuli ja raparperi vinoittain.
Leikkaa fenkoli ohuiksi lohkoiksi ja sienet neljään osaan. Vokkaa fenkolia öljyssä 4 min. Lisää sienet ja parin minuutin kuluttua raparperi.
Kun kasvikset ovat alkaneet pehmitä reunoiltaan, ota ne pannusta.
Ruskista broileri marinadissaan ja anna sen kiehua hiljalleen 10–15 min.
Siirrä kasvikset takaisin vokkipannuun ja kuumenna ne läpikotaisin.
Mausta korianterilla, tarjoa riisin kera.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: