Hummerinpyrstö-vesimelonisalaatti

Heldelmäistä salaattia ja hummeria tai merirapua eli scampia.

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Jos kaupasta ei löydy pakastettua hummeria, jättiravut tai scampit käyvät myös.

2 annosta

150 g hummeria tai merirapua
2 tuoretta viikunaa
300 g siemenetöntä vesimelonia
50 g mozzarellajuustoa
2 tl akaasiahunajaa
½ tl jauhettua muskottipähkinää
merisuolaa
2 tl oliiviöljyä paistamiseen


Valmistus

  • Sulata pakastehummeri, halkaise se tukevalla keittiöveitsellä ja ota lihat kuoresta. Kääntele lihoja oliiviöljyssä paistinpannussa pari minuuttia ja mausta ne suolalla.
  • Leikkaa viikunat, vesimeloni ja mozzarella suupaloiksi. Jaa hummeri, hedelmät ja mozzarella kahdelle lautaselle.
  • Kaada hunaja päälle ja ripottele pinnalle muskottipähkinää.

Oletko sinäkin vesimelonin suurkuluttaja? Katso täältä lisää ideoita sen käyttöön

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee