Hummerinpyrstö-vesimelonisalaatti

14 minuuttia
283,5 kcal

Heldelmäistä salaattia ja hummeria tai merirapua eli scampia.

Hummerinpyrstö-vesimelonisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 personer

  • 150 g hummeria tai merirapua
  • 2 tuoretta viikunaa
  • 300 g siemenetöntä vesimelonia
  • 50 g mozzarellajuustoa
  • 2 tl akaasiahunajaa
  • ½ tl jauhettua muskottipähkinää
  • merisuolaa
  • 2 tl oliiviöljyä paistamiseen

Valmistus

  • Sulata pakastehummeri, halkaise se tukevalla keittiöveitsellä ja ota lihat kuoresta. Kääntele lihoja oliiviöljyssä paistinpannussa pari minuuttia ja mausta ne suolalla.

  • Leikkaa viikunat, vesimeloni ja mozzarella suupaloiksi. Jaa hummeri, hedelmät ja mozzarella kahdelle lautaselle.

  • Kaada hunaja päälle ja ripottele pinnalle muskottipähkinää.

Oletko sinäkinvesimelonin suurkuluttaja? Katso täältä lisää ideoita sen käyttöön