Hummerinpyrstö-vesimelonisalaatti

14 minuuttia
283,5 kcal

Heldelmäistä salaattia ja hummeria tai merirapua eli scampia.

Hummerinpyrstö-vesimelonisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 personer

  • 150 g hummeria tai merirapua
  • 2 tuoretta viikunaa
  • 300 g siemenetöntä vesimelonia
  • 50 g mozzarellajuustoa
  • 2 tl akaasiahunajaa
  • ½ tl jauhettua muskottipähkinää
  • merisuolaa
  • 2 tl oliiviöljyä paistamiseen

Valmistus

  • Sulata pakastehummeri, halkaise se tukevalla keittiöveitsellä ja ota lihat kuoresta. Kääntele lihoja oliiviöljyssä paistinpannussa pari minuuttia ja mausta ne suolalla.
  • Leikkaa viikunat, vesimeloni ja mozzarella suupaloiksi. Jaa hummeri, hedelmät ja mozzarella kahdelle lautaselle.
  • Kaada hunaja päälle ja ripottele pinnalle muskottipähkinää.

Oletko sinäkinvesimelonin suurkuluttaja? Katso täältä lisää ideoita sen käyttöön


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background