Grillikyljykset ja rapeat porkkanat

20 minuuttia
582 kcal

Etteikö arkena muka ehtisi syödä hyvin? Maukas ateria grillikyljyksistä ja porkkanasta valmistuu 20 minuutissa.

Grillikyljys ja vihanneksia lautasella

Grillikyljykset ja rapeat porkkanat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 400 g porkkanoita, eri värisiä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • 2 porsaankyljystä, à noin 150 g
  • barbecuekastiketta, tee kastike itse tai käytä valmiskastiketta
  • 2 tl neitsytoliiviöljyä
  • 4 rkl agavesiirappia tai akaasiahunajaa
  • kirveliä

Lisäksi

  • 2 viipaletta täysjyväleipää

Valmistus

  • Pese, kuori ja suikaloi porkkanat, pane ne kattilaan, kaada päälle tilkka rapsiöljyä ja lisää suolaa. Sekoita. Kaada päälle kiehuvaa vettä, kiehauta ja kaada vesi pois. Valuta siivilässä.

  • Sivele kyljyksille barbecuekastiketta ja grillaa ne kypsiksi.

  • Paista porkkanasuikaleita pannulla oliiviöljyssä niin, että ne saavat hieman väriä. Lisää agavesiirappi ja sekoita, kunnes kaikki suikaleet ovat saaneet glaseerauksen pintaansa.

  • Annostele kyljykset ja porkkanat lautasille. Ripottele päälle kirveliä. Tarjoa lisäksi viipale täysjyväleipää.

Ravintosisältö/annos