Fish and chips

45 minuuttia
445 kcal

Kevyempi ja terveelllisempi vaihdoehto brittien pikaruokasuosikille.

Fish and chips

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 palaa lohifileetä
  • ½ limettiä
  • ½ kg sekalaisia juureksia
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • Merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • (tuoreita mausteyrttejä, esim. rosmariinia ja timjamia)
  • 1 muna
  • Karkeaa piparjuuriraastetta

Tee näin

  • Kuori ja pilko juurekset, mausta valkosipulilla, öljyllä, suolalla ja pippurilla sekä halutessasi tuoreyrteillä. Levitä uunipellille
  • Kypsennä 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 30 minuuttia
  • Vatkaa munan joukkoon suolaa, pippuria ja piparjuuriraastetta ja levitä seos lohenpaloille.
  • Pirskottele pinnalle limettimehua ja pane lohi juuresten seuraksi uuniin noin 15 - 20 minuutiksi.

VINKKI, korvaa rasvaiset kastikkeet kermaviilillä, jonka voit maustaa ripauksella suolaa, pippuria ja currya ja tukevoittaa silputuilla kasviksilla.

LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta