Fish and chips

45 minuuttia
445 kcal

Kevyempi ja terveelllisempi vaihdoehto brittien pikaruokasuosikille.

Fish and chips

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 palaa lohifileetä
  • ½ limettiä
  • ½ kg sekalaisia juureksia
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • Merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • (tuoreita mausteyrttejä, esim. rosmariinia ja timjamia)
  • 1 muna
  • Karkeaa piparjuuriraastetta

Tee näin

  • Kuori ja pilko juurekset, mausta valkosipulilla, öljyllä, suolalla ja pippurilla sekä halutessasi tuoreyrteillä. Levitä uunipellille

  • Kypsennä 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 30 minuuttia

  • Vatkaa munan joukkoon suolaa, pippuria ja piparjuuriraastetta ja levitä seos lohenpaloille.

  • Pirskottele pinnalle limettimehua ja pane lohi juuresten seuraksi uuniin noin 15 - 20 minuutiksi.

VINKKI, korvaa rasvaiset kastikkeet kermaviilillä, jonka voit maustaa ripauksella suolaa, pippuria ja currya ja tukevoittaa silputuilla kasviksilla.

LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background