Fish and chips

45 minuuttia
445 kcal

Kevyempi ja terveelllisempi vaihdoehto brittien pikaruokasuosikille.

Fish and chips

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 palaa lohifileetä
  • ½ limettiä
  • ½ kg sekalaisia juureksia
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • Merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • (tuoreita mausteyrttejä, esim. rosmariinia ja timjamia)
  • 1 muna
  • Karkeaa piparjuuriraastetta

Tee näin

  • Kuori ja pilko juurekset, mausta valkosipulilla, öljyllä, suolalla ja pippurilla sekä halutessasi tuoreyrteillä. Levitä uunipellille

  • Kypsennä 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 30 minuuttia

  • Vatkaa munan joukkoon suolaa, pippuria ja piparjuuriraastetta ja levitä seos lohenpaloille.

  • Pirskottele pinnalle limettimehua ja pane lohi juuresten seuraksi uuniin noin 15 - 20 minuutiksi.

VINKKI, korvaa rasvaiset kastikkeet kermaviilillä, jonka voit maustaa ripauksella suolaa, pippuria ja currya ja tukevoittaa silputuilla kasviksilla.

LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background