Fish and chips

40 minuuttia
475 kcal

Kalaa ja ranskalaisia, nam! Mutta eikö se ole lihottava annos?

Fish and chips

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g perunoita
  • 150 g mukulaselleriä
  • 150 g porkkanoita
  • 1 tl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 250 g (4 kpl) kalafileitä
  • 2 rkl karkeita ruisjauhoja
  • 2 tl seesaminsiemeniä
  • 2 tl voita
  • 1½ rkl vihannespikkelssiä
  • 1 tl majoneesia
  • 1 rkl jogurttia
  • 5 kaprista
  • ½ sitruunaa
  • 300 g parsakaalia

Valmistus

Kuori perunat, mukulaselleri ja porkkanat. Leikkaa ne paksuiksi tikuiksi. Kääntele juurekset öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista juureksia 200-asteisessa uunissa 30 min. Sekoita hienonnettu persilja kypsien juuresten joukkoon.

Leivitä kalafileet ruisjauho-seesaminsiemenseoksessa. Kuumenna voi pannussa ja paista kalafileet ruskeiksi.

Kastike

Sekoita keskenään vihannespikkelssi, majoneesi, jogurtti ja kaprikset.

Tarjoa lisukkeenä sitruunalohkoja ja höyrytettyä parsakaalia.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background