Fish and chips

40 minuuttia
475 kcal

Kalaa ja ranskalaisia, nam! Mutta eikö se ole lihottava annos?

Fish and chips

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g perunoita
  • 150 g mukulaselleriä
  • 150 g porkkanoita
  • 1 tl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 250 g (4 kpl) kalafileitä
  • 2 rkl karkeita ruisjauhoja
  • 2 tl seesaminsiemeniä
  • 2 tl voita
  • 1½ rkl vihannespikkelssiä
  • 1 tl majoneesia
  • 1 rkl jogurttia
  • 5 kaprista
  • ½ sitruunaa
  • 300 g parsakaalia

Valmistus

Kuori perunat, mukulaselleri ja porkkanat. Leikkaa ne paksuiksi tikuiksi. Kääntele juurekset öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista juureksia 200-asteisessa uunissa 30 min. Sekoita hienonnettu persilja kypsien juuresten joukkoon.

Leivitä kalafileet ruisjauho-seesaminsiemenseoksessa. Kuumenna voi pannussa ja paista kalafileet ruskeiksi.

Kastike

Sekoita keskenään vihannespikkelssi, majoneesi, jogurtti ja kaprikset.

Tarjoa lisukkeenä sitruunalohkoja ja höyrytettyä parsakaalia.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background