Fish and chips

Kalaa ja ranskalaisia, nam! Mutta eikö se ole lihottava annos?

lauantai 2. tammikuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

150 g perunoita
150 g mukulaselleriä
150 g porkkanoita
1 tl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
½ dl hienonnettua persiljaa

250 g (4 kpl) kalafileitä
2 rkl karkeita ruisjauhoja
2 tl seesaminsiemeniä
2 tl voita

1½ rkl vihannespikkelssiä
1 tl majoneesia
1 rkl jogurttia
5 kaprista

½ sitruunaa
300 g parsakaalia


Valmistus

Kuori perunat, mukulaselleri ja porkkanat. Leikkaa ne paksuiksi tikuiksi. Kääntele juurekset öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista juureksia 200-asteisessa uunissa 30 min. Sekoita hienonnettu persilja kypsien juuresten joukkoon.

Leivitä kalafileet ruisjauho-seesaminsiemenseoksessa. Kuumenna voi pannussa ja paista kalafileet ruskeiksi.

Kastike

Sekoita keskenään vihannespikkelssi, majoneesi, jogurtti ja kaprikset.

Tarjoa lisukkeenä sitruunalohkoja ja höyrytettyä parsakaalia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee