Bresaola-oliivitapenadepizza

715 kcal

Kun teet pizzan itse, voit tehdä siitä vähemmän rasvaisen ja suolaisen. Tässä pizzassa on basilikaa, ilmakuivattua naudanpaistia ja oliivitahnaa

Bresaola-oliivitapenadepizza

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa (perusohje täältä)
  • dl tomaattikastiketta (perusohje täältä)
  • 50 g mozzarellaraastetta
  • 2 tomaattia
  • 6 viipaletta bresaolaa (ilmakuivattua naudanpaistia)
  • 50 g mustaa oliivitapenadea
  • 6 basilikanlehteä

Valmistus

  • Levitä pinnalle juusto ja ohuiksi viipaleiksi leikatut tomaatit.

  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

  • Levitä pizzapohjille bresaola, tapenade ja basilikanlehdet.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background