Bresaola-oliivitapenadepizza

Kun teet pizzan itse, voit tehdä siitä vähemmän rasvaisen ja suolaisen. Tässä pizzassa on basilikaa, ilmakuivattua naudanpaistia ja oliivitahnaa

tiistai 16. heinäkuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

annos pizzataikinaa (perusohje täältä)
n. ¾ dl tomaattikastiketta (perusohje täältä)
100 g mozzarellaraastetta
4 tomaattia
12 viipaletta bresaolaa (ilmakuivattua naudanpaistia)
100 g mustaa oliivitapenadea
12 basilikanlehteä

Valmistus

  • Jaa taikina 4 osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi pohjiksi.
  • Levitä tomaattikastike pizzapohjille.

  • Levitä pinnalle juusto ja ohuiksi viipaleiksi leikatut tomaatit.
  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  • Levitä pizzapohjille bresaola, tapenade ja basilikanlehdet.

LUE MYÖS: Kokeile herkullista ja terveellistä kukkakaalipizzaa

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin aikaan treenaat mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee