Bresaola-oliivitapenadepizza

715 kcal

Kun teet pizzan itse, voit tehdä siitä vähemmän rasvaisen ja suolaisen. Tässä pizzassa on basilikaa, ilmakuivattua naudanpaistia ja oliivitahnaa

Bresaola-oliivitapenadepizza

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa (perusohje täältä)
  • dl tomaattikastiketta (perusohje täältä)
  • 50 g mozzarellaraastetta
  • 2 tomaattia
  • 6 viipaletta bresaolaa (ilmakuivattua naudanpaistia)
  • 50 g mustaa oliivitapenadea
  • 6 basilikanlehteä

Valmistus

  • Levitä pinnalle juusto ja ohuiksi viipaleiksi leikatut tomaatit.

  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

  • Levitä pizzapohjille bresaola, tapenade ja basilikanlehdet.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background