Bresaola-oliivitapenadepizza

715 kcal

Kun teet pizzan itse, voit tehdä siitä vähemmän rasvaisen ja suolaisen. Tässä pizzassa on basilikaa, ilmakuivattua naudanpaistia ja oliivitahnaa

Bresaola-oliivitapenadepizza

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ annos pizzataikinaa (perusohje täältä)
  • dl tomaattikastiketta (perusohje täältä)
  • 50 g mozzarellaraastetta
  • 2 tomaattia
  • 6 viipaletta bresaolaa (ilmakuivattua naudanpaistia)
  • 50 g mustaa oliivitapenadea
  • 6 basilikanlehteä

Valmistus

  • Jaa taikina 4 osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi pohjiksi (perusohje täältä).
  • Levitä tomaattikastike pizzapohjille (perusohje täältä).

  • Levitä pinnalle juusto ja ohuiksi viipaleiksi leikatut tomaatit.

  • Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  • Levitä pizzapohjille bresaola, tapenade ja basilikanlehdet.