Terveellisiä reseptejä Päivällinen Bresaola-o... Bresaola-oliivitapenadepizza 715 kcal Kun teet pizzan itse, voit tehdä siitä vähemmän rasvaisen ja suolaisen. Tässä pizzassa on basilikaa, ilmakuivattua naudanpaistia ja oliivitahnaa Teksti: KUNTOPLUS 15. heinäkuuta 2013 Bresaola-oliivitapenadepizza Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ annos pizzataikinaa (perusohje täältä) dl tomaattikastiketta (perusohje täältä) 50 g mozzarellaraastetta 2 tomaattia 6 viipaletta bresaolaa (ilmakuivattua naudanpaistia) 50 g mustaa oliivitapenadea 6 basilikanlehteä Valmistus Jaa taikina 4 osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi pohjiksi (perusohje täältä). Levitä tomaattikastike pizzapohjille (perusohje täältä). Levitä pinnalle juusto ja ohuiksi viipaleiksi leikatut tomaatit. Paista 230-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Levitä pizzapohjille bresaola, tapenade ja basilikanlehdet.