Selaimesi pitää päivittää. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita.
Lue lisää2 annosta
Valmisteluaika: 5 minuuttia
Valmistusaika: 25 minuuttia
Aika yhteensä: 30 minuuttia
1 ankanrinta
merisuolaa
150 g rikottuja ohra-, speltti- tai ruissuurimoita
½ l kanalientä
1 dl kevytmaitoa
40 g parmesaaniraastetta
pippuria myllystä
(1 kourallinen viinisuolaheinää tms. koristeeksi)
Tee viillot ankan nahkaan ja ripottele fileelle suolaa.
Vinkki!
Jyvätön tulee olla niin mehevää, ettei se kaipaa kastiketta. Lisää tarvittaessa tilkka kiehuvaa vettä.
Energiaa: 615 kcal
Proteiinia: 40,6 g
Rasvaa: 27,2 g
Hiilihydraattia: 59,3 g
Kuitua: 13,4 g
Parhaat treenivinkit, reseptit ja tuoreimmat tiedot terveysrintamalta.
NYT: Saat 6 kotitreeniohjelmaa, kun tilaat uutiskirjeemme. Kohenna tehokaasti kuntoa vartin treeneillä, jotka voit tehdä vaikka omassa olohuoneessasi!
KUNTO PLUS -uutiskirje tarjoaa artikkeleja terveydestä, vinkkejä treenaamiseen ja herkullisia reseptejä.