Porkkana-inkiväärituoremehu

Juomasta saa hyviä rasvahappoja, jotka auttavat ihoa pysymään kimmoisana ja hyvinvoivana.

maanantai 19. huhtikuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

1 annos

200 g porkkanaa
2 cm tuoretta inkivääriä
2 tl pähkinäöljyä
appelsiiniviipaleita


Valmistus

Kuori inkivääri ja porkkana ja mehusta ne mehulingossa. Sekoita mehun joukkoon öljy, joka antaa juomalle täyteläisen aromin. Tarjoa appelsiiniviipaleiden kera.

Terveysbonus: Porkkanan beetakaroteenin ohella juomasta saa hyviä rasvahappoja, jotka auttavat ihoa pysymään kimmoisana ja hyvinvoivan näköisenä.

Riittävä hyvien rasvojen saanti pitää soluseinämät joustavina ja edistää näin ravintoaineiden imeytymistä ja kuonan poistoa.


Lisää aiheesta

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee