Raikas kylmäsavulohisalaatti

Kylmäsavulohi-hunajameloni-greippisalaatti

perjantai 17. toukokuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Ainekset

(1 hengen annos)
½ viipaletta ruisleipää
100 g kylmäsavulohta
2 taatelia
1 sellerinvarsi
50 g hunajamelonia
¼ verigreippiä
20 g pinaatinlehtiä/em

Kastike
½ rkl oliiviöljyä
½ tl sinappia
½ tl akaasiahunajaa
½ rkl balsamiviinietikkaa
¼ tl suolaa/em

Koristeeksi
Tuoretta timjamia

Valmistus

  • Sekoita kastikeainekset huolellisesti keskenään
  • Paahda ruisleipä ja leikkaa se pieniksi kolmioiksi.
  • Paloittele hedelmät ja vihannekset. Poista taateleista kivet.
  • Pane kaikki ainekset kerroksittain astiaan ja kaada kastike päälle.
  • Voit syödä leivät erikseen tai ripotella leipäkolmiot salaattin päälle, niin ne eivät vety.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee