Kevytversio: Lämmin kalaleipä
Kevyt kastike kruunaa annoksen
Kevyt kastike kruunaa annoksen
Kääntele puolet kalafileistä ruisjauhoissa, jotka on maustettu suolalla ja pippurilla. Paista kalafileet pinnoitetussa paistinpannussa voissa. Pane loput kalafileet kattilaan, jossa on etikalla ja suolalla maustettua kiehuvaa vettä. Kytke lämpö pois ja anna kalafileiden kypsyä kolme minuuttia. Paahda ruisleipä. Keitä parsaa suolalla maustetussa vedessä neljä minuuttia. Levitä salaatinlehdet paahdetun leipäviipaleen päälle. Nosta niiden päälle paistetut ja keitetyt kalafileet, keitetyt parsat ja katkaravut.
Sekoita majoneesi ja jogurtti keskenään. Nosta kastike ja mäti annoksen päälle ja koristele ruoka sitruunalla sekä persiljalla.
LUE MYÖS: Mäti on kaunista ja hyvää