Kevytversio: Lämmin kalaleipä

20 minuuttia
517 kcal

Kevyt kastike kruunaa annoksen

Lämmin kalaleipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 300 g kampela- tai ahvenfileitä
  • 2 rkl ruisjauhoja
  • voita
  • 4 tl etikkaa
  • suolaa ja pippuria
  • 120 g täysjyväruisleipää
  • 200 g vihreää parsaa
  • 60 g salaatinlehtiä
  • 100 g jättikatkarapuja
  • 2 rkl kirjolohenmätiä
  • 2 rkl majoneesia
  • 2 rkl rasvatonta jogurttia
  • sitruunaa ja persiljaa
  • koristeluun

Valmistus

Kääntele puolet kalafileistä ruisjauhoissa, jotka on maustettu suolalla ja pippurilla. Paista kalafileet pinnoitetussa paistinpannussa voissa. Pane loput kalafileet kattilaan, jossa on etikalla ja suolalla maustettua kiehuvaa vettä. Kytke lämpö pois ja anna kalafileiden kypsyä kolme minuuttia. Paahda ruisleipä. Keitä parsaa suolalla maustetussa vedessä neljä minuuttia. Levitä salaatinlehdet paahdetun leipäviipaleen päälle. Nosta niiden päälle paistetut ja keitetyt kalafileet, keitetyt parsat ja katkaravut.

Sekoita majoneesi ja jogurtti keskenään. Nosta kastike ja mäti annoksen päälle ja koristele ruoka sitruunalla sekä persiljalla.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background