1 annos
100 g broilerin rintafileetä
2 vartta parsakaalia
¼ avokadoa
suolaa
pippuria
1 ohut viipale parmankinkkua
60 g täysjyväspeltti- tai -ruisleipää
1 pieni tomaatti viipaleina
4 kurkkuviipaletta
muutama rucolanlehti
Valmistus
Keitä broileri kypsäksi. Valuta ja leikkaa viipaleiksi. Keitä parsakaali pehmeäksi. Kuori avokado ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
Soseuta parsakaali ja yksi avokadoviipale ja mausta sose maun mukaan suolalla sekä pippurilla.
Paahda kinkkuviipaletta 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Paahda leipäviipaleet ja voitele ne soseella.
Levitä toiselle leipäviipaleelle tomaatti-, kurkku-, avokado- ja broileriviipaleet. Nosta päälle rucolanlehdet ja kinkkuviipale. Nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle.
