Tee lounastreffit puistoon ja tarjoa tyylikkäät eväät. Ohjeet saat täältä.

Broileri-maapähkinä-tangrullat

Jotain uutta eväsrintamalta: tang-levärullat broileri-maapähkinätäytteellä.

perjantai 30. toukokuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

Ainekset

2 annosta

4 tang-merilevälevyä
250 g broilerin rintafileetä
1 rkl tamari-soijakastiketta
¼ tl mustapippuria myllystä
2 tl seesaminsiemeniä
8 friseesalaatin lehteä
1 porkkana
1 avokado
2 kourallista ituja

Maapähkinäkastike

30 g maapähkinävoita
1 rkl akasiahunajaa
ripaus merisuolaa
1 valkosipulin kynsi
½ rkl seesamiöljyä
½ dl vettä
neljäsosa luomusitruunan mehusta ja kuoresta

Inkiväärilastut

iso pala inkiväärinjuurta
punajuurimehua (väriksi)

Valmistus


  • Paloittele broilerifieet ja paista ne pannulla kypsäksi tamarisoijassa (n. 10 min).

  • Mausta pippurilla ja seesaminsiemenillä.
  • Soseuta maapähkinäkastikkeen ainekset tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.

  • Huuhtele idut ja kasvikset ja leikkaa porkkana ja avokado suupaloiksi.

  • Leikkaa inkivääri ohuiksi viipaleiksi ja värjää ne kääntelemällä punajuurimehussa.

  • Levitä kasvikset ja broileripalat levälevyille ja rullaa levyt mahdollisimman tiukasti. Voit tehdä annoksista myös tötteröitä.

  • Pakkaa leväkääryleet ja haarukat ja maapähkinäkastike ja inkiväärilastut omissa astioissaan mukaan evääksi ja nauti ulkosalla.

Jälkiruoka: Hedelmäsalaatti

50 g granaattiomenan siemeniä
½ banaania
100 g tummia ja vihreitä viinirypäleitä
¼ luomusitruunan mehusta ja kuoresta

  • Paloittele banaani, halkaise rypäleet, sekoita yhteen sitruunan ja granaattiomenan siementen kanssa.

  • Pakkaa tiiviiseen astiaan. Nauti jälkiruokana ulkona.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee