Vanilja-sitruuna- ja suklaa-minttuwhoopiet
Ei vehnäjauhoja, ei valkoista sokeria.
Ei vehnäjauhoja, ei valkoista sokeria.
Sekoita kummankin taikinan ainekset erikseen monitoimikoneessa.
Lusikoi kumpikin pohjataikina tukevaan muovipussiin. Leikkaa pussien kulmiin reiät ja purista kumpikin taikina pellille 12 ympyräksi, joiden halkaisija on noin 3 cm. Yhteensä siis 24.
Tasoita ympyrät tarvittaessa veitsellä. Paista niitä 10 minuuttia 175-asteisessa uunissa.
Sekoita maustamaton täyte, jaa se kahteen osaan ja sekoita minttu- ja vaniljatäytteisiin mausteet.
Pane paksu kerros täytettä puolelle pohjista ja nosta toiset pohjat päälle. Tarjoa saman tien kahvin tai teen kanssa.
Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!