Vanilja-sitruuna- ja suklaa-minttuwhoopiet

Ei jauhoja, ei valkoista sokeria.

sunnuntai 28. elokuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

12 kpl (6 kumpaakin lajia)

VANILJA-SITRUUNA

100 g hienoja mantelijauhoja
¼ tl steviaa
2 tl agavesiirappia
½ tl vaniljajauhetta
1 suuri muna
2 rkl kookosöljyä
½ tl leivinjauhetta

SUKLAA-MINTTU

100 g hienoja mantelijauhoja
¼ tl steviaa
3 tl agavesiirappia
½ tl vaniljajauhetta
2 tl kaakaojauhetta
1 muna
2 rkl kookosöljyä
½ tl leivinjauhetta

Maustamaton täyte (jaa kahteen osaan)

200 g Philadelphia light-tuorejuustoa
2/3 tl steviaa
½ tl vaniljajauhetta

Minttutäyte
Lisää maustamattomaan täytteeseen
2 kourallista hienonnettua minttua
1 tl limettimehua

Vaniljatäyte
Lisää maustamattomaan täytteeseen
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu

Sokeri, stevia ja muut makeutusaineet – miten ne vaikuttavat elimistöön ja terveyteen? Vastaus tulee täällä

Valmistus

  • Sekoita kummankin taikinan ainekset erikseen monitoimikoneessa.
  • Lusikoi kumpikin pohjataikina tukevaan muovipussiin. Leikkaa pussien kulmiin reiät ja purista kumpikin taikina pellille 12 ympyräksi, joiden halkaisija on noin 3 cm. Yhteensä siis 24.
  • Tasoita ympyrät tarvittaessa veitsellä. Paista niitä 10 minuuttia 175-asteisessa uunissa.
  • Sekoita maustamaton täyte, jaa se kahteen osaan ja sekoita minttu- ja vaniljatäytteisiin mausteet.
  • Pane paksu kerros täytettä puolelle pohjista ja nosta toiset pohjat päälle. Tarjoa saman tien kahvin tai teen kanssa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee