Vanilja-sitruuna- ja suklaa-minttuwhoopiet

30 minuuttia
160 kcal

Ei vehnäjauhoja, ei valkoista sokeria.

Vanilja-sitruuna- ja suklaa-minttuwhoopiet

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl (6 kumpaakin lajia)

  • 16 g hienoja mantelijauhoja
  • ¼ tl steviaa
  • ⅓ tl agavesiirappia
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¼ suuri muna
  • ⅓ rkl kookosöljyä
  • ¼ tl leivinjauhetta

Suklaa-minttu

  • 16 g hienoja mantelijauhoja
  • ¼ tl steviaa
  • ½ tl agavesiirappia
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ⅓ tl kaakaojauhetta
  • ¼ muna
  • ⅓ rkl kookosöljyä
  • ¼ tl leivinjauhetta

Maustamaton täyte (jaa kahteen osaan)

  • 33 g Philadelphia light -tuorejuustoa
  • ¼ tl steviaa
  • ¼ tl vaniljajauhetta

Minttutäyte

  • Lisää maustamattomaan täytteeseen
  • kourallista hienonnettua minttua
  • ¼ tl limettimehua

Vaniljatäyte

  • Lisää maustamattomaan täytteeseen
  • ¼ luomusitruunan raastettu kuori ja mehu

Valmistus

  • Sekoita kummankin taikinan ainekset erikseen monitoimikoneessa.

  • Lusikoi kumpikin pohjataikina tukevaan muovipussiin. Leikkaa pussien kulmiin reiät ja purista kumpikin taikina pellille 12 ympyräksi, joiden halkaisija on noin 3 cm. Yhteensä siis 24.

  • Tasoita ympyrät tarvittaessa veitsellä. Paista niitä 10 minuuttia 175-asteisessa uunissa.

  • Sekoita maustamaton täyte, jaa se kahteen osaan ja sekoita minttu- ja vaniljatäytteisiin mausteet.

  • Pane paksu kerros täytettä puolelle pohjista ja nosta toiset pohjat päälle. Tarjoa saman tien kahvin tai teen kanssa.

Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!