Vanilja-sitruuna- ja suklaa-minttuwhoopiet

Ei jauhoja, ei valkoista sokeria.

sunnuntai 28. elokuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

12 kpl (6 kumpaakin lajia)

VANILJA-SITRUUNA

100 g hienoja mantelijauhoja
¼ tl steviaa
2 tl agavesiirappia
½ tl vaniljajauhetta
1 suuri muna
2 rkl kookosöljyä
½ tl leivinjauhetta

SUKLAA-MINTTU

100 g hienoja mantelijauhoja
¼ tl steviaa
3 tl agavesiirappia
½ tl vaniljajauhetta
2 tl kaakaojauhetta
1 muna
2 rkl kookosöljyä
½ tl leivinjauhetta

Maustamaton täyte (jaa kahteen osaan)

200 g Philadelphia light-tuorejuustoa
2/3 tl steviaa
½ tl vaniljajauhetta

Minttutäyte
Lisää maustamattomaan täytteeseen
2 kourallista hienonnettua minttua
1 tl limettimehua

Vaniljatäyte
Lisää maustamattomaan täytteeseen
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu

Sokeri, stevia ja muut makeutusaineet – miten ne vaikuttavat elimistöön ja terveyteen? Vastaus tulee täällä

Valmistus

  • Sekoita kummankin taikinan ainekset erikseen monitoimikoneessa.
  • Lusikoi kumpikin pohjataikina tukevaan muovipussiin. Leikkaa pussien kulmiin reiät ja purista kumpikin taikina pellille 12 ympyräksi, joiden halkaisija on noin 3 cm. Yhteensä siis 24.
  • Tasoita ympyrät tarvittaessa veitsellä. Paista niitä 10 minuuttia 175-asteisessa uunissa.
  • Sekoita maustamaton täyte, jaa se kahteen osaan ja sekoita minttu- ja vaniljatäytteisiin mausteet.
  • Pane paksu kerros täytettä puolelle pohjista ja nosta toiset pohjat päälle. Tarjoa saman tien kahvin tai teen kanssa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee