Raasta porkkanat hienoksi raastinraudalla tai hienonna ne monitoimikoneessa. Ripottele joukkoon ½ tl steviaa. Anna vetäytyä 30 minuuttia.
Sekoita kookoshiutaleet, leivinjauhe, kaneli, neilikka ja suola kulhossa keskenään.
Sekoita toisessa kulhossa munat, soseutettu banaani, kookosöljy ja vanilja keskenään.
Poista taateleista kivet ja jauha taatelit veden ja stevian kanssa monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi.
Sekoita taatelimassa ja munaseos keskenään.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon porkkanaraaste, josta on puristettu neste pois. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.
Kumoa taikina rengasvuokaan ja paista 180 asteessa kiertoilmauunissa 35–40 minuuttia.
Kokeile kypsyyttä puutikulla. Kakku on kypsä, kun tikkuun ei tartu taikinaa.
Sekoita kaikki kuorrutusaineet limetinkuoriraastetta lukuun ottamatta keskenään ja levitä seos jäähtyneen kakun pinnalle. Koristele limetinkuoriraasteella.