Terveellisiä reseptejä Leivonnaiset Omenailoa:... Omenailoa: Marjaisa ja pähkinäinen omenapaistos 30 minuuttia Taivaallisen ihana omenapaistos. Teksti: Helle Brønnum Carlsen 13. syyskuuta 2012 Marjaisa ja pähkinäinen omenapaistos Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 suurta omenaa 25 g kuivattuja karpaloita 25 g kuivattuja mustikoita ½ sitruunan mehu ½ rkl sokeria ½ rkl kanelia ¼ tl jauhettua neilikkaa Kuorrute 25 g manteleita 25 g saksanpähkinöitä ¼ dl juoksevaa hunajaa 25 g kypsennettyjä speltti- tai ohrasuurimoita ½ luomusitruunan raastettu kuori Valmistus Lohko omenat kuorineen. Kääntele lohkot sitruunamehun, marjojen ja kaneli-neilikka-sokeriseoksen kanssa. Annostele seos annosvuokiin. Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä kuorrute omenaseoksen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa (n. 15 min), kunnes kuorrute on rapsakkaa.