Lue myös

Omenailoa

Omenailoa: Marjaisa ja pähkinäinen omenapaistos

Taivaallisen ihana omenapaistos.

perjantai 14. syyskuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

4 annosta


4 suurta omenaa
50 g kuivattuja karpaloita
50 g kuivattuja mustikoita
1 sitruunan mehu
1 rkl sokeria
1 rkl kanelia
¼ tl jauhettua neilikkaa


Kuorrute

50 g manteleita
50 g saksanpähkinöitä
½ dl juoksevaa hunajaa
50 g kypsennettyjä speltti- tai ohrasuurimoita
1 luomusitruunan raastettu kuori


  • Lohko omenat kuorineen.

  • Kääntele lohkot sitruunamehun, marjojen ja kaneli-neilikka-sokeriseoksen kanssa.

  • Annostele seos annosvuokiin.

  • Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä kuorrute omenaseoksen päälle.

  • Paista 200-asteisessa uunissa (n. 15 min), kunnes kuorrute on rapsakkaa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee