Gluteeniton kurpitsansiemenleipä

1,5 tuntia
143 kcal

Gluteenitonta kurpitsansiemenleipää kikherne- ja kvinoajauhoista.

Kurpitsansiemenleipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 leipä/18 viipaletta

  • 8 dl haaleaa vettä
  • 1 palaa hiivaa
  • 4 munaa
  • 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 4 tl agavesiirappia
  • 6 rkl FiberHUSKIA (psylliuminsiemenkuorijauhe)
  • 3 tl suolaa
  • 200 g kurpitsansiemeniä
  • 2 tl jauhettua korianteria
  • 240 g kikhernejauhoja
  • 350 g täysjyväriisijauhoja
  • 400 g kvinoajauhoja

Päälle

  • 2 muna voiteluun
  • Kurpitsansiemeniä

Valmistus

  • Sekoita vesi, hiiva, munat, öljy ja agavesiirappi keskenään.

  • Lisää psylliuminsiemenkuorijauhe, suola, kurpitsansiemenet ja korianteri. Sekoita hyvin. Lisää kaikki jauhot pienissä erissä.

  • Anna taikinan kohota vähintään 45 min. Leivo taikinasta leipä. Käsien kostuttaminen helpottaa tahmean taikinan käsittelyä.

  • Voitele leipä munalla ja ripottele pinnalle kurpitsansiemenet.

  • Paista leipää 175 asteessa kiertoilmauunissa 20-30 min.

  • Anna jäähtyä ennen viipaloimista.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background