- ja vielä tavallisia terveellisempiä!

Suklaakuorrutetut hedelmät

Kuivatuista hedelmistä saa suklaakuorrutuksen avulla syntisen hyviä tavallista terveellisempiä ja kevyempiä konvehteja.

torstai 8. joulukuuta 2011 teksti I. FORM-redaktionen

50 kpl

300-400 g sekalaisia kuivattuja hedelmiä
200 g tummaa suklaata


Valmistus

Paloittele hedelmät. Voit käyttää esimerkiksi taateleita, viikunoita, luumuja ja aprikooseja. Kasta hedelmäpalat sulatettuun tummaan suklaaseen. Anna kuivua kunnolla ennen tarjoilua.

Suklaakuorrutteen valmistus

Sulata suklaa vesihauteessa. Suklaa ei saa kuumeta yli 45- asteiseksi, jotta sen koostumus säilyy sileänä. Käytä esimerkiksi paistolämpömittaria ja sammuta hellan levy ajoissa. Kasta hedelmä suklaaseen, nosta leivinpaperille ja koristele mielesi mukaan.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee