Terveellisiä reseptejä Jälkiruoka Pähkinä-ka... Pähkinä-karpalopalat Sokeriton välipalaherkku pähkinöistä ja karpaloista. Teksti: KUNTOPLUS 16. tammikuuta 2013 Pähkinä-karpalopalat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 palaa 12 g kookosöljyä (2 dl sulatettuna) 4 g kaakaojauhetta ¼ tl vaniljasokeria ¼ tl steviajauhetta 4 g manteleita 4 g rouhittuja pekaani-pähkinöitä 4 g rouhittuja saksan-pähkinöitä 4 g maapähkinöitä 4 g kuivattuja karpaloita Valmistus Levitä mantelit, pähkinät ja karpalot leivinpaperille vadille. Sulata kookosöljy ja lisää kaakaojauhe, vaniljasokeri sekä stevia öljyn joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada maustettu kookosöljy pähkinä-karpaloseoksen päälle ja sekoita lusikalla niin, että kaikki pähkinät ja karpalot ovat öljyssä. Anna jähmettyä jääkaapissa. Leikkaa levy 20 osaan. Säilytä herkkupalat viileässä. Pähkinät