Pähkinä-karpalopalat

Sokeriton välipalaherkku pähkinöistä ja karpaloista.

Pähkinä-karpalopalat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • 12 g kookosöljyä (2 dl sulatettuna)
  • 4 g kaakaojauhetta
  • ¼ tl vaniljasokeria
  • ¼ tl steviajauhetta
  • 4 g manteleita
  • 4 g rouhittuja pekaani-pähkinöitä
  • 4 g rouhittuja saksan-pähkinöitä
  • 4 g maapähkinöitä
  • 4 g kuivattuja karpaloita

Valmistus

  • Levitä mantelit, pähkinät ja karpalot leivinpaperille vadille.

  • Sulata kookosöljy ja lisää kaakaojauhe, vaniljasokeri sekä stevia öljyn joukkoon. Sekoita hyvin.

  • Kaada maustettu kookosöljy pähkinä-karpaloseoksen päälle ja sekoita lusikalla niin, että kaikki pähkinät ja karpalot ovat öljyssä.

  • Anna jähmettyä jääkaapissa. Leikkaa levy 20 osaan.

  • Säilytä herkkupalat viileässä.