Pähkinä-karpalopalat

Sokeriton välipalaherkku pähkinöistä ja karpaloista.

torstai 17. tammikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Pähkinä-karpalopalat

20 palaa

AINEKSET

120 g kookosöljyä (2 dl sulatettuna)

40 g kaakaojauhetta

½ tl vaniljasokeria

1⁄₃ tl steviajauhetta

40 g manteleita

40 g rouhittuja pekaani-pähkinöitä

40 g rouhittuja saksan-pähkinöitä

40 g maapähkinöitä

40 g kuivattuja karpaloita

  • Levitä mantelit, pähkinät ja karpalot leivinpaperille vadille.
  • Sulata kookosöljy ja lisää kaakaojauhe, vaniljasokeri sekä stevia öljyn joukkoon. Sekoita hyvin.
  • Kaada maustettu kookosöljy pähkinä-karpaloseoksen päälle ja sekoita lusikalla niin, että kaikki pähkinät ja karpalot ovat öljyssä.
  • Anna jähmettyä jääkaapissa. Leikkaa levy 20 osaan.
  • Säilytä herkkupalat viileässä.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee