Resepti: Kaakaojäädyke, maapähkinäkastiketta ja suklaata

20 minuuttia
399 kcal

Suklaalla ja maapähkinävoikastikkeella kuorrutettu kaakao-banaanijäädyke.

Kaakaojäädyke maapähkinäkastikkeella ja suklaalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Jäädyke

  • 2 pakastettua banaania
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • ¼ dl soija- tai mantelimaitoa
  • 2 tuoretta taatelia
  • ¼ tl vaniljajauhetta

Maapähkinäkastike

  • 2 rkl maapähkinälevitettä
  • ¼ dl soija- tai mantelimaitoa
  • 1 tl agavesiirappia

Suklaakastike

  • 30 g tummaa suklaata (70 % kaakaota)

Päälle

  • 50 g hedelmiä/annos

Valmistus

  • Sekoita maapähkinäkastikkeen ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi kastikkeeksi ja sulata suklaa.
  • Sekoita jäädykkeen ainekset tasaiseksi massaksi.
  • Annostele jäädyke kulhoihin ja kaada päälle maapähkinäkastiketta. Koristele hedelmillä ja suklaakastikkeella.

Newsletter background