Terveellisiä reseptejä Jälkiruoka Resepti: K... Resepti: Kaakaojäädyke, maapähkinäkastiketta ja suklaata 20 minuuttia 399 kcal Suklaalla ja maapähkinävoikastikkeella kuorrutettu kaakao-banaanijäädyke. Teksti: Michelle Kristensen 12. kesäkuuta 2016 Kaakaojäädyke maapähkinäkastikkeella ja suklaalla Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta Jäädyke 2 pakastettua banaania 2 rkl kaakaojauhetta ¼ dl soija- tai mantelimaitoa 2 tuoretta taatelia ¼ tl vaniljajauhetta Maapähkinäkastike 2 rkl maapähkinälevitettä ¼ dl soija- tai mantelimaitoa 1 tl agavesiirappia Suklaakastike 30 g tummaa suklaata (70 % kaakaota) Päälle 50 g hedelmiä/annos Valmistus Sekoita maapähkinäkastikkeen ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi kastikkeeksi ja sulata suklaa. Sekoita jäädykkeen ainekset tasaiseksi massaksi. Annostele jäädyke kulhoihin ja kaada päälle maapähkinäkastiketta. Koristele hedelmillä ja suklaakastikkeella. BanaaniKaakao