Resepti: Kaakaojäädyke maapähkinäkastikkeella ja suklaalla

20 minuuttia
378,5 kcal

Suklaalla ja maapähkinävoikastikkeella kuorrutettu kaakao-banaanijäädyke.

Kaakaojäädyke maapähkinäkastikkeella ja suklaalla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Jäädyke

  • 2 pakastettua banaania
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • ¼ dl soija- tai mantelimaitoa
  • 2 tuoretta taatelia
  • ¼ tl vaniljajauhetta

Maapähkinäkastike

  • 2 rkl maapähkinälevitettä
  • ¼ dl soija- tai mantelimaitoa
  • 1 tl agavesiirappia

Suklaakastike

  • 30 g sulatettua suklaata, 85 % kaakaota

Päälle

  • 50 g hedelmiä/annos

Valmistus

  • Soseuta maapähkinäkastikkeen ainekset keskenään.

  • Sulata suklaa.

  • Soseuta kaakaojäädykkeen ainekset keskenään ja tarjoa heti, sillä jäädyke sulaa hetkessä.

  • Jaa jäädyke tarjoiluastioihin. Valuta maapähkinäkastike ja sulatettu suklaa päälle.

  • Nauti sellaisenaan tai hedelmien kanssa.