Resepti: Kaakaojäädyke maapähkinäkastikkeella ja suklaalla

Suklaalla ja maapähkinävoikastikkeella kuorrutettu kaakao-banaanijäädyke.

maanantai 13. kesäkuuta 2016 teksti M. Kristensen

Kaakaojäädyke maapähkinäkastikkeella ja suklaalla

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

Jäädyke

2 pakastettua banaania

2 rkl kaakaojauhetta

¼ dl soija- tai mantelimaitoa

2 tuoretta taatelia

¼ tl vaniljajauhetta

Maapähkinäkastike

2 rkl maapähkinälevitettä

¼ dl soija- tai mantelimaitoa

1 tl agavesiirappia

Suklaakastike

30 g sulatettua suklaata, 85 % kaakaota

Päälle

50 g hedelmiä/annos

Valmistus

  • Soseuta maapähkinäkastikkeen ainekset keskenään.
  • Sulata suklaa.
  • Soseuta kaakaojäädykkeen ainekset keskenään ja tarjoa heti, sillä jäädyke sulaa hetkessä.
  • Jaa jäädyke tarjoiluastioihin. Valuta maapähkinäkastike ja sulatettu suklaa päälle.
  • Nauti sellaisenaan tai hedelmien kanssa.

Ravintosisältö/annos

Energiaa: 378,5 kcal

Proteiinia: 10 g

Rasvaa: 18,5 g

Hiilihydraattia: 41,5 g

Kuitua: 4,85 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee