Lue myös

Omenailoa

Omenailoa: Omenasalaatti & omenasorbettia

Kevyt, raikas, herkullinen omenajälkiruoka.

perjantai 14. syyskuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

Omenasalaatti

3 punavihreää hapahkoa omenaa
4 tuoretta timjaminoksaa
40 g hasselpähkinärouhetta
puolen sitruunan mehu


Sorbetti

5 dl sakeaa omenatuoremehua
1 sitruunan mehu
125 g sokeria


Valmista ensin sorbetti

  • Kuumenna omena- ja sitruunamehua sekä sokeria, kunnes sokeri sulaa.
  • Jäädytä seos jäätelökoneessa ja pane pakastimeen.


  • Leikkaa omenat kuorineen pieniksi kuutioiksi ja kääntele ne sitruunamehussa.
  • Mausta timjamilla ja koristele pähkinärouheella.

  • Asettele tarjolle sorbettipallojen kera.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee