Terveellisiä reseptejä Jälkiruoka Minttusukl... Minttusuklaakuulat 3,5 minuuttia 94,3 kcal Miten niin konvehdeilla ei voisi herkutella ympäri vuoden? Nämä minttusuklaakuulat ovat täydellisiä niin jälkiruokana kuin herkkuvälipalanakin - lisäksi ne sisältävät hyviä rasvoja, kivennäisaineita ja vitamiineja. Teksti: Michelle Kristensen 24. marraskuuta 2016 Minttusuklaakuulat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kpl Tumma seos 8 g hasselpähkinöitä ¼ kourallista tuoretta minttua 4¾ g tummaa suklaata, 85 % 10 g taateleita Vaalea seos 8 g liotettuja cashewpähkinöitä(ohje alla) 4 g kookoshiutaleita ¼ rkl sulatettua kookosöljyä ¼ tl hunajaa Pinnalle Tuoreita mintunlehtiä Valmistus Laita pähkinät kylmään veteen vähintään 3 tunniksi. Kaada vesi pois, ja voilà – pähkinät ovat valmiina käytettäviksi herkkuihin! Paahda hasselpähkinöitä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Jäähdytä. Murskaa hasselpähkinät, minttu ja suklaa tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Lisää taatelit ja sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada seos kulhoon ja puhdista tehosekoitin. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi tehosekoittimella. Ota nokare vaaleaa massaa ja nokare tummaa massaa, ja pyörittele ne yhdessä pieneksi palloksi. Muotoile 25 palloa ja koristele ne tuoreilla mintunlehdillä. Konvehdit