Paistettuja ananasviipaleita ja jogurtti-vaniljakastiketta

17 minuuttia
159 kcal

KUNTO PLUS tarjoaa oivan jälkiruokareseptin ananaksesta. Ananas sopii hyvin paistettavaksi, pariloitavaksi ja grillattavaksi, sillä se on kiinteää ja kestää kovia lämpötiloja – ja lisäksi siitä tulee paistettuna supermehukasta ja makeaa! Kokeile ihmeessä!

Ananasta ja jogurtti-vaniljakastiketta lautasella

IHANA JÄLKIRUOKA - paistetuja ananaviipaleita ja jogurtti-vaniljakastiketta.

© wichmann+bendtsen

Grillattua ananasta ja jogurtti-vaniljakastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1⅓ dl kreikkalaista kevytjogurttia
  • ⅓ tl vaniljajauhetta
  • 1 tl vaaleaa hunajaa
  • ananasta
  • minttua

Valmistus

  • Sekoita jogurtti, vanilja ja hunaja.
  • Viipaloi ananas 1 cm paksuisiksi viipaleiksi, puolita ne ja poista kova keskusta.
  • Paista ananasviipaleita paistinpannussa, parilapannulla tai grillissä pari minuuttia molemmilta puolilta.
  • Silppua minttua ananaksille. Tarjoa kastikkeen kanssa.