Paistettuja ananasviipaleita ja jogurtti-vaniljakastiketta

17 minuuttia
159 kcal

KUNTO PLUS tarjoaa oivan jälkiruokareseptin ananaksesta. Ananas sopii hyvin paistettavaksi, pariloitavaksi ja grillattavaksi, sillä se on kiinteää ja kestää kovia lämpötiloja – ja lisäksi siitä tulee paistettuna supermehukasta ja makeaa! Kokeile ihmeessä!

Ananasta ja jogurtti-vaniljakastiketta lautasella

IHANA JÄLKIRUOKA - paistetuja ananaviipaleita ja jogurtti-vaniljakastiketta.

© wichmann+bendtsen

Grillattua ananasta ja jogurtti-vaniljakastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1⅓ dl kreikkalaista kevytjogurttia
  • ⅓ tl vaniljajauhetta
  • 1 tl vaaleaa hunajaa
  • ananasta
  • minttua

Valmistus

  • Sekoita jogurtti, vanilja ja hunaja.
  • Viipaloi ananas 1 cm paksuisiksi viipaleiksi, puolita ne ja poista kova keskusta.
  • Paista ananasviipaleita paistinpannussa, parilapannulla tai grillissä pari minuuttia molemmilta puolilta.
  • Silppua minttua ananaksille. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background