Itse tehty granola

30 minuuttia
537 kcal

Rapea ja maukas itse tehty granola antaa hyvän startin päivään. Mysli sopii jogurtin tai rahkan päälle tai marjojen tai hedelmien kanssa nautittavaksi.

ITSE TEHTY GRANOLA - antaa hyvän startin päivään.

© wichmann+bendtsen

Granola

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 grammaa

  • ¼ dl kaurahiutaleita
  • ½ g auringonkukansiemeniä
  • ½ g kurpitsansiemeniä
  • ¼ g seesaminsiemeniä
  • ¼ g manteleita
  • ¼ tl kardemummaa
  • ¼ tl kanelia
  • ¼ rkl akaasiahunajaa
  • ¼ hyppysellinen merisuolaa

Valmistus:

  • Sekoita ainekset ja levitä seos leivinpaperille.
  • Kypsennä 20 minuuttia 150 asteessa. Kääntele ainakin kerran välillä ja ole tarkkana, ettei granola tummu liikaa.

VINKKI Granola kuuluu aamupalalle, mutta pehmeiden, samettisten jälkiruokien päälle ripoteltuna se antaa niihin mukavasti purtavaa.