3 pientä parsaherkkua

35 minuuttia
383 kcal

Juhlava iltapala tai alkuruoka

Pientä parsaherkkua

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

2 annosta

  • 600 g vihreää ja valkoista parsaa
  • 2 viipaletta parmankinkkua
  • 2 rkl pestoa
  • sitruuna
  • 2 munaa
  • 1 dl ricottaa tai raejuustoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 20 g parmesaaniraastetta

Valmistus

Huuhtele ja kuori parsat, katkaise puumainen alaosa pois.

  • 1. parsaherkku: Jaa parmankinkkuviipaleet pituussuunnassa kahtia. Kääri jokainen kinkkusuikale kahden parsan ympärille. Paista noin 8 minuuttia paistin- tai grillipannussa. Nauti kuumana.
  • 2. parsaherkku: Ota 5 vihreää ja 5 valkoista parsaa ja keitä vihreitä 3 - 4 ja valkoisia 7 minuuttia. Kääntele pestossa ja tarjoa sitruunan kera.
  • 3. parsaherkku: Leikkaa loput parsat palasiksi ja keitä 2 minuuttia. Sekoita muna ja juusto, mausta seos suolalla, pippurilla ja parmesaanilla ja sekoita parsan joukkoon. Jaa seos paperisiin muffinivuokiin ja paista 170-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Nauti kuumana täysjyväleivän kera.

Terveysbonus

Annos täyttää päivän foolihappotarpeen kokonaan. Lisäksi saat lähes 40 % päivässä tarvitsemastasi kalsiumista.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background