3 pientä parsaherkkua

35 minuuttia
383 kcal

Juhlava iltapala tai alkuruoka

Pientä parsaherkkua

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

2 annosta

  • 600 g vihreää ja valkoista parsaa
  • 2 viipaletta parmankinkkua
  • 2 rkl pestoa
  • sitruuna
  • 2 munaa
  • 1 dl ricottaa tai raejuustoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 20 g parmesaaniraastetta

Valmistus

Huuhtele ja kuori parsat, katkaise puumainen alaosa pois.

  • 1. parsaherkku: Jaa parmankinkkuviipaleet pituussuunnassa kahtia. Kääri jokainen kinkkusuikale kahden parsan ympärille. Paista noin 8 minuuttia paistin- tai grillipannussa. Nauti kuumana.
  • 2. parsaherkku: Ota 5 vihreää ja 5 valkoista parsaa ja keitä vihreitä 3 - 4 ja valkoisia 7 minuuttia. Kääntele pestossa ja tarjoa sitruunan kera.
  • 3. parsaherkku: Leikkaa loput parsat palasiksi ja keitä 2 minuuttia. Sekoita muna ja juusto, mausta seos suolalla, pippurilla ja parmesaanilla ja sekoita parsan joukkoon. Jaa seos paperisiin muffinivuokiin ja paista 170-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Nauti kuumana täysjyväleivän kera.

Terveysbonus

Annos täyttää päivän foolihappotarpeen kokonaan. Lisäksi saat lähes 40 % päivässä tarvitsemastasi kalsiumista.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background