Onko mehupaasto terveellinen vai ei?

Elimistöä puhdistava muutaman päivän mehupaasto saattaa kuulostaa hyvältä ajatukselta, mutta on vaikea tietää, onko se todellisuudessa ihmelääke elimistön puhdistamiseen.

Banaanin ja lasillinen mehua

Ryhdy vain rauhassa mehupaastolle, mutta älä kuitenkaan odota mitään ihmeellistä puhdistavaa vaikutusta. Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että keho puhdistaa itse itsensä ilman mehun apua. Sen sijaan mehupaasto sopii hyvin huonojen ruokatottumusten kitkemiseen ja terveellisten elämäntapojen omaksumiseen.

Kun keho ja pää pääsevät irtautumaan tottumuksistaan ja luopuvat elimistöä stressaavista ruoka-aineista, jo parin päivän paaston jälkeen kekseistä, kahvista, pullasta tai muusta totutusta herkuttelusta luopuminen voi olla vapauttava kokemus.

Voit tietenkin myös vain lopettaa ylimääräisen herkuttelun ilman mehuakin, mutta monilla mehupaasto tukee muutoksen aloittamista.

Jos mehupaaston aloittaminen houkuttaa, lue lisää täältä

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background