Mitä kannattaa ostaa luomuna?

Jos kukkaro ei salli ostaa kaikkia elintarvikkeita luomuna, kannattaa panostaa ainakin tiettyihin hedelmiin ja kasviksiin.

kasviksia puupöydällä

Pelkästään terveellisyyden kannalta on viisainta panostaa luomuun hedelmä- ja vihannesosastolla. Kun ostat hedelmät ja kasvikset luomuna, saat niistä tutkitusti enemmän terveellisiä antioksidantteja ja hyödyllisiä ravintoaineita kuin tavanomaisilla menetelmillä kasvatetuista kasviksista. Lisäksi luomukasviksia käyttämällä vältät tehotuotannolle tyypilliset torjunta-ainejäämät.

Valitse kuorineen syötäviä

  • Jos kukkarosi ei kestä ostaa kaikkia ­kasviksia ja hedelmiä luomuna, valitse sellaisia, joita syödään kuorineen tai joita on vaikea saada puhdistetuksi – kuten muhkuraista inkivääriä tai koko rasiallista viinirypäleitä.
  • Tehotuotetun banaanin kuoren sisältämät torjunta-aineet eivät haittaa niin paljon, ja sitruunakin on OK, jos et käytä käsiteltyä kuorta ruokaan.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background