Parsa

Vihreä tai valkoinen terveysherkku.

Parsalla voi herkutella niin paljon kuin sielu sietää, sillä sen hyvää tekevien ominaisuuksien lista on pitkä. Mikä parasta, parsa sisältää niin paljon kuitua, että vatsa täyttyy vähin kalorein.

Osa parsan kuiduista on inuliini-hiilihydraattia, mikä tekee suoliston bakteerikannalle erityisen hyvää. Lisäksi parsassa on runsaasti foolihappoa, jota keho tarvitsee verisolujen tuotannossa ja jonka oletetaan suojaavan sydän- ja verisuonitaudeilta ja jopa joiltakin syöviltä.

Eikä missään nimessä pidä unohtaa parsan hienoa makua! Kokeile herkullisia, terveellisiä ja vähärasvaisia parsareseptejämme! Pienet parsaherkut sopivat mainiosti alkuruuaksi päivällisille ja illallisille tai kutsujen naposteltaviksi ja hiukopalaksi! Parsa-kampasimpukkakeitto on juhlava alkuruoka tai lounas ja parsa-broileriannos keveä pääruoka.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background