Nopeat omega-3-eväät

Pari viipaletta ruisleipää ja purkillinen savumuikkuja tai sardiineja on mainio ja näppärä lounas.

maanantai 18. helmikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Säilykemuikku-, sardiini-, kilohaili- tai makrillileivät ovat täysipainoinen, runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävä ateria. Useimmat nimittäin saavat ravinnostaan liian vähän omega-3-rasvahappoja.

Savukala ja graavikala ovat myös oivallisia vaihtoehtoja. Erityisesti muikku, silakka, lohi, siika ja nieriä sisältävät runsaasti hyviä rasvahappoja.

Kalansaantia voi toki täydentää kalaöljykapseleilla, mutta tutkimusten mukaan ravinnosta saadut aineet imeytyvät paremmin kuin lisäravintoaineet.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee